Gaming.gen.tr'deki Sunrise-7500F sistem alınır mı?

Kılıç

Başarılı
Sistemi biraz değiştirdim. 7600X ve soğutucu ekledim. Monitörde ne sıkıntılar var bilmiyorum paylaşırsanız ve öneriler yaparsanız sevinirim.

Bu sistem alınır mı? Gaming.gen.tr güvenilir mi? Ucuz olmasının sebebi iade ve tamir görmüş parçaların kullanıldığını iddia eden bir konu okumuştum.

7600X neden yaptın ki gereksiz olmuş hocam. O paraya SSD yükselt bari. Bir şeye yarasın.

Ayrıca VA panel de Ghosting sorunları olabiliyor. IPS bak, misal onunla aynı fiyattan bu daha iyi olur,

İşlemciyi 7600X yapma sebebim 7500F ile 7600'ün dahili gpu dışında aman aman bir farkı olmaması. Uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum o yüzden yükseltmeyi tercih ettim. Depolama konusunda bir sıkıntım yok hocam SATA disklerim de mevcut. Bu attığınız monitörü alsam sorun vs. çıkar mı? Bir de bu site diğer bileşenlerin kutusunu da gönderiyor mu mesela sistem montajı yaptırdım ama işlemcinin ve ekran kartının kutusunu koli içinde gönderirler mi? Son olarak gaming.gen.tr sitesinden bir monitör atma şansınız var mı aynı yerden almak istiyorum da bir sebepten dolayı.

MPK işlemcilerde kutu olmaz. Monitör olarak ise bunu önerebilirim aynı siteden,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…