Gaming.Gen.TR hazır sistem rezilliği

metezqq

Gelişen
3 Nisan'da Gaming.Gen.TR üzerinden satın aldığım bilgisayarımı bugün, yani 21 Nisan'a kadar bir kere bile hatasız kullanamadım. Açılışta aldığım mavi ekranlar ve olay raporlarında görünen Kernel Power hatası vs.

Teknik servise gönderdim, arızalı işlemci değiştirildi, testler sorunsuz gerçekleşti demelerine rağmen, geldiği an kurulumunu yapıp açtığımda mavi ekran hatasıyla karşılaştım. Üstelik bulk Edition ekran kartını hiçbir korumaya sarmadan, sadece plastik poşetin içine koyup anakart kutusunu açık bir şekilde yollamışlar. Her şey her yere dağılmış şekilde geri göndermişler. Video kaydına almıştım kutu açılışını yaparken, mail üzerinden durumu anlattım, hala düzelmediğini ve özensiz paketlenmesini belirttim ama yine de bana "Bizdeyken sorun çıkmadı, stres testlerinde falan" deyip geçiştirdiler. Ekran kartının korumasız gelmesini de çok umursamadılar. Bu yüzden Şikayetvar'da şikayet oluşturdum, X üzerinden post attım etiketleyerek ama yine de muhatap bulamadım. Şu anda hala maile dönüş yapmalarını bekliyorum son attığım mailde bu durumdan çok sıkıldığımı iade veya komple bir değişim yapılmasını talep ettiğimi söyledim ama yanıt vermelerini bekliyorum dediğim gibi.

Gaming.Gen.TR'den bilgisayar sipariş ettiğime o kadar pişman oldum ki, yakın zamanda Gaming.Gen.TR'den hazır sistem veya başka bir ürün alacak arkadaşlar varsa, okuyup ona göre almaları için bu konuyu oluşturuyorum. Dikkat edin aldığınız yere satıcı hatalı olsa bile uğraşmıyorlar. "Stres testi yaptık" deyip (yaptıkları testte FurMark, Cinebench falan yani ) sorun yok deyip geri gönderiyorlar uğraşmadan ama ben yine de tüm yolları deneyeceğim. Gerekirse tüketici hakem heyetine falanda başvuracağım ama bir şekilde hakkımı bırakmayacağım ve yakın çevremede bu siteden ürün alınmaması gerektiğini anlatacağım. İyi günler.

Aşağıya bıraktığım resimde görebilirsiniz ekran kartını ve anakart kutusunun bana nasıl geri yolladıklarını.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-21 at 14.13.00.webp
    199,2 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1.5 yıl önce Sistemimi + soğutucumu Gaming.gen.tr'den aldım ve sıkıntısız kullanıyorum. Sizin şansınıza böyle olmuş hakkınızı sonuna kadar arayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıl önce Gaming.Gen.TR üzerinden aldığım hazır sistemin işlemci termal macununu yenilemek için kasayı açmıştım. Hard disk bölümünde kasanın kullanım kılavuzu vardı Müşteri hizmetleri iyi olsa da, teknik ekibin pek başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Yaklaşık 1.5 yıl önce Sistemimi + soğutucumu Gaming.gen.tr'den aldım ve sıkıntısız kullanıyorum. Sizin şansınıza böyle olmuş hakkınızı sonuna kadar arayın.
Bende bi çok alışveriş gerçekleştirdim sorunsuz oldu ama demekki sorun olsa durum arkadaşınki gibi olacak.

Sonuna kadar hakkınızı arayın yine bir çözüm gerçekleşmezse tanınmış kişilerle iletişime geçip mağduriyetinizi anlatın. 7900 XT kart ile sorun yaşayan kişi böyle yaptı diye biliyorum.

Turkiye'de maalesef hemen hemen her yer boyle. Guvenilir diyoruz ama guvenilirden kasit sifir - orijinal mal satmak aslinda yoksa bu tarz durumlarda malinin arkasinda duran firmak cok cok az. Cogu ugrastiriyor, sansliysaniz iyi bir calisana denk gelirseniz belki cozume ulasiyor. THH'ye basvurun.

Sure cok kisitli. Orada calisanlara asgari ucret belki biraz daha fazlasini veriyorlar ve cok hizli olmalari gerekiyor teslimat icin. O yuzden kalite dusuyor mecbur.

İtopya'da aldığım sistemde de kızak bölümüne anakartın fazla kablolarını koymuşlardı. Bence kasaya zararı olacak bir olay olmadığı için bu tür olayları abartmaya gerek yok.

Ben de 2 yıl önce hazır sistem aldım sorunsuz bir şekilde gelmişti ve hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Şanssızlık sizinki geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…