Veira 93 Üstün Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.461 Çözümler 8 Beğeniler 1.258 Dün 23:14 #11 Hellmonger dedi: Aidatsızlar 3 taksit falan yapıyor ama. Ne işe yarayacak? Genişletmek için tıkla... Sanal kart aç. Aidatsız kartına bağlı bir düz Bonus kart açabiliyorsun. Hem taksit kısıtlaması olmaz hem her kampanyaya bedavaya katılırsın. Ayrıca aidatsız kartın dezavantajını sadece bazı fiziki mağazalarda gördüm. Onun dışında internetten alışverişte pek fark olmuyor.
Hellmonger dedi: Aidatsızlar 3 taksit falan yapıyor ama. Ne işe yarayacak? Genişletmek için tıkla... Sanal kart aç. Aidatsız kartına bağlı bir düz Bonus kart açabiliyorsun. Hem taksit kısıtlaması olmaz hem her kampanyaya bedavaya katılırsın. Ayrıca aidatsız kartın dezavantajını sadece bazı fiziki mağazalarda gördüm. Onun dışında internetten alışverişte pek fark olmuyor.
Falconpolat 93 Bilgin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.506 Çözümler 10 Beğeniler 2.980 Dün 23:25 #12 Hellmonger dedi: Aidatsızlar 3 taksit falan yapıyor ama. Ne işe yarayacak? Genişletmek için tıkla... Birçok yerde aidatlı aidatsız ayrımcılığı yok ne kadar taksit varsa yararlanır genelde. Kampanyalardan yararlanamaz sadece yararlanmak isterse ücret istenebilir.
Hellmonger dedi: Aidatsızlar 3 taksit falan yapıyor ama. Ne işe yarayacak? Genişletmek için tıkla... Birçok yerde aidatlı aidatsız ayrımcılığı yok ne kadar taksit varsa yararlanır genelde. Kampanyalardan yararlanamaz sadece yararlanmak isterse ücret istenebilir.
KS KS BillOut Gelişen Katılım 28 Ağustos 2026 Mesajlar 33 Beğeniler 12 Yer Türkiye 38 dakika önce #13 Veira dedi: Bonus Flexi'nin Mastercard versiyonuna Mh'lerini arayarak veya BonusFlaş üzerinden başvurabiliyorsun. Ayrıca çektiği o ücretin aidat olduğunu düşünüyorum, kart ücreti hiçbir banka almaz. Aidat alır sadece. Genişletmek için tıkla... Flex için başvurdum. Troy yeter, bana zaten yurt dışında kredi kartı ile alışveriş yapmıyorum; genelde banka kartı ile yapıyorum.
Veira dedi: Bonus Flexi'nin Mastercard versiyonuna Mh'lerini arayarak veya BonusFlaş üzerinden başvurabiliyorsun. Ayrıca çektiği o ücretin aidat olduğunu düşünüyorum, kart ücreti hiçbir banka almaz. Aidat alır sadece. Genişletmek için tıkla... Flex için başvurdum. Troy yeter, bana zaten yurt dışında kredi kartı ile alışveriş yapmıyorum; genelde banka kartı ile yapıyorum.