Selam arkadaşlar,
Garanti BBVA kredi kartımla ilgili oldukça saçma ve beni ikilemde bırakan bir durum yaşıyorum. Daha önce bu tarz bir sistem/arayüz hatasına denk gelen olduysa tecrübesini paylaşırsa çok sevinirim.
Durum şu: Kartımın ekstre değişmeden önceki orijinal hesap kesim tarihi
28 Nisan, son ödemesi ise
5 Mayıs'tı. Dün gece bir değişiklik yaptım ve yeni tarihimi
16'sı olacak şekilde güncelledim.
Ancak işlemi yaptıktan sonra ortaya çok garip bir tutarsızlık çıktı:
- Müşteri Hizmetleri: Arayıp teyit ettim. Sistemden bakıp "Değişikliğiniz başarıyla onaylanmış, yeni tarihiniz 16 Mayıs kesim - 26 Mayıs son ödeme olarak güncellenmiştir" dediler.
- BonusFlaş: Kredi kartı uygulamasına girip bakıyorum, orada da her şey olması gerektiği gibi. Güncel durum 16 Mayıs kesim - 26 Mayıs son ödeme olarak net bir şekilde görünüyor.
- Garanti Mobil (Sıkıntılı Kısım): Asıl saçmalık burada. Ana bankacılık uygulamasında ekstre tarihim alakasız bir şekilde 18 Nisan kesim - 28 Nisan son ödeme olarak değişti. Eski tarihim bile değildi bu, nereden çıktı hiç anlamadım.
Telefonun verilerini temizledim, çıkış yaptım, Garanti Mobil'i silip sıfırdan tekrar yükledim ama nafile. O ekrandaki 18-28 Nisan yazısı bir türlü düzelmiyor. BonusFlaş'ı bugün sıfırdan kurup baktım, orada tıkır tıkır 16-26 Mayıs yazıyor.
Asıl Sormak İstediğim Şey Şu: BonusFlaş ve müşteri hizmetleri sistemin güncellendiğini ve "mayıs" olduğunu söylese de, Garanti Mobil'in tamamen uydurma bir şekilde "28 Nisan son ödeme" göstermesi beni işkillendiriyor.
Şu an karttan harcama yapsam veya karta ödeme yapsam, sistem sapıtıp nisan ayında benden o uydurduğu tarihte (28 Nisan) ödeme ister mi? Yoksa müşteri hizmetlerinin dediği gibi harcamalarım gerçekten 26 Mayıs son ödemeli mi olur? Garanti Mobil'deki bu farklılığın sebebi nedir, başına gelen var mı?
Not: Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda 16-26 olarak gözüküyor dediler.
Şimdiden cevaplar için teşekkürler.