Gardrops'ta dolandırılma hikayem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan except
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    neden
Sizin sonuç ne oldu peki bilgi verir misiniz rica etsem teşekkürler.
11 Aralık 2024 tarihinde ilk iletişime geçtim bu şizofrenlerle.
Attığım mail:
12 Aralık 2024 tarihinde ise geri dönüş yapıp, güvenliğiniz adına sisteme kayıtlı mail adresiniz üzerinden başvurun dediler. Şizofren diyorum, gerçekten şizofrenler. Çünkü telefon numarası ile kayıt olmuştum, mail adresi vb yoktu. Telefon numarasını aynı gün ilettim.

13 Aralık 2024 tarihinde ise Hesabıma kayıtlı ibanı paylaşmamı istediler. Şizofrenlere telefon numarasını, kaç tl ye ürün sattığımı vb vermeme rağmen hala zorluyorlar. Neyse ibanıda atmıştım aynı gün onlara.

14 Aralık 2024 te gelen cevap:

14 Aralık 2024 te bu yukarıdaki ŞİZOFRENLERE verdiğim cevap:

16 Aralık 2024 te ŞİZOFRENDEN gelen cevap:
Merhaba,

Alıcınızın hala bizlere ulaşmadığı görülmektedir. Kendisinin de bizlere ulaşarak açıklama yapması gerekmektedir. Kendisini bizlere yönlendirmenizi rica ederiz.

16 Aralık 2024 te ŞİZOFRENE gönderdiğim cevap:

23 Aralık 2024 te ŞİZOFRENDEN gelen cevap:

Parayı yolladıktan sonra hesabı kapattılar. Uygulamayı çoktan silmiştim zaten. İşte bu yaşananlardan sonra alıcı & ölücü pis fakirlere lanet etmeye ve arama bariyer koymaya başladım.Eğer birisi fakirse benden uzak dursun. Bu uygulamayı kullanan & kullandıran ne kadar insan varsa Allah'ından bulsun. 3 kuruş komisyon için rezalet uygulamayı bana yükleten bebe ise umarım üniversite sınavında çakılmıştır.

Akşam akşam sinirlendim aklıma getirdiniz...

@except, Geçmiş olsun. Bugüne kadar hep Dolap'tan satış yapmıştım, böyle bir olayla karşılaşmamıştım. Ortada bayağı amatör bir ekip var anlaşılan. Ya da niyetleri başka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…