except
Uzman
- Makaleler
- 1
11 Aralık 2024 tarihinde ilk iletişime geçtim bu şizofrenlerle.Sizin sonuç ne oldu peki bilgi verir misiniz rica etsem teşekkürler.
Attığım mail:
13 Aralık 2024 tarihinde ise Hesabıma kayıtlı ibanı paylaşmamı istediler. Şizofrenlere telefon numarasını, kaç tl ye ürün sattığımı vb vermeme rağmen hala zorluyorlar. Neyse ibanıda atmıştım aynı gün onlara.
14 Aralık 2024 te gelen cevap:
14 Aralık 2024 te bu yukarıdaki ŞİZOFRENLERE verdiğim cevap:
16 Aralık 2024 te ŞİZOFRENDEN gelen cevap:
16 Aralık 2024 te ŞİZOFRENE gönderdiğim cevap:
23 Aralık 2024 te ŞİZOFRENDEN gelen cevap:
12 Aralık 2024 tarihinde ise geri dönüş yapıp, güvenliğiniz adına sisteme kayıtlı mail adresiniz üzerinden başvurun dediler. Şizofren diyorum, gerçekten şizofrenler. Çünkü telefon numarası ile kayıt olmuştum, mail adresi vb yoktu. Telefon numarasını aynı gün ilettim.ATK X1 Ult adlı mouseyi, 3158₺ karşılığında uygulamanızı kullanarak sattım. Uygulamayı kullanmamızın tek sebebi, alıcının fazla komisyon ödemesini istememizdi. Bundan dolayı sahibinden değil, sizin uygulamanızı tercih ettik.
Alıcının eline mouse ulaştı, ödemeyi onayladı. Banka hesabımı girdim, banka hesabımı onayladınız. Daha sonra hiçbir şey demeden, hesabım kapatılmış. Ödeme gelmemiş. İçeride 3000₺ param var.
Hesaba telefon numarası ile giriyordum: xxx
Hesabımı neden kapattınız ? Hesabımı açın ve paramı gönderin. Aksi taktirde, her türlü yasal yollara başvuracağım.
13 Aralık 2024 tarihinde ise Hesabıma kayıtlı ibanı paylaşmamı istediler. Şizofrenlere telefon numarasını, kaç tl ye ürün sattığımı vb vermeme rağmen hala zorluyorlar.
14 Aralık 2024 te gelen cevap:
Merhaba,
İlettiğiniz iban doğrudur.
Hesabınız kullanıcı sözleşmesine aykırı ve yasal olmayan farklı satış süreçleri gerçekleştirme gibi sebeplerden sistem filtresine takılıp şüpheli işlem olarak otomatik olarak kapatılmış. Açıklaması olmayan pahalı bir ürünü alıcınızla hiç iletişime geçmeden sattığınız görülmektedir. İnceleme sağlandıktan sonra gerekli durumlarda ilgili mercilerle (Bilişim Siber Suçlar, Savcılık..) paylaşılıp süreç sonunda bu kurumlar tarafından alınacak karar neticesinde işlem sağlanacaktır. Durumu açıklayabilmemiz için ne yapmaya çalıştığınızı nasıl bir satış süreci gerçekleştirdiğinizi açık anlaşılır şekilde anlatmanız gerekmektedir. Ayrıca alıcınızın da tarafımıza ulaşarak açıklama yapması gerekmektedir. Alıcınızı tarafımıza yönlendirmenizi rica ederiz.
Gardrops Ekibi
14 Aralık 2024 te bu yukarıdaki ŞİZOFRENLERE verdiğim cevap:
Hakaret olarak algılamayın ama, hayatımda gördüğüm en meziyetsiz uygulama olabilirsiniz. Faturası olan, satılan bir mouseyi neye, kime ihbar ediyorsunuz gerçekten akıl tutulması yaşıyorsunuz anlaşılan.
Ürün Wraith üzerinden tarafımca alınmıştır. Daha sonra Sahibinden adlı sitede ilana koyulmuştur. Öğrenci bir arkadaşla fiyat konusunda anlaşılmıştır. Sahibinden adlı uygulamanın komisyonu yüksek olduğu için, bu öğrenci arkadaş benden rica etti, sizin uygulamanızı indirmem konusunda ısrar etti.
Ben de indirip telefon numaram ile kayıt olup ilan oluşturup arkadaşa attım. Arkadaş ürünü satın aldı, gittim kargoladım. Arkadaş ürünü beğendi, ödemeyi onayladı. Ben de ürün satıldığı gün gittim sabaha kadar uyumadım ürünü kargoya verdim. Birkaç gün sonra ürün arkadaşa ulaştı, ödemeyi onayladı. Hesabıma para geldi, banka bilgileri girdim. Ertesi gün hesabım kapatıldı.Öğrenci bir çocuğa insanlık yapalım dedik başımıza gelene bak.
Alıcı ile olan whatsapp yazışmalarım: (burada 15-20 tane wp fotoğrafı yolladım)
Ürünün açıklaması yokmuş, kullanıcıyla iletişime geçilmemişmiş. Senin meziyetsiz uygulaman üzerinden iletişime geçemedik ya, kusura bakma.
Savcılık, siber suçlar diyor bir deDostum cimere hakkınızda şikayetimi yaptım bile. Hafta içi ilk işim savcılığa gidip ben başvurucam merak etme. Siz böyle her gördüğünüz kişiyi mülayim, vur ensesine al ekmeği kafasında görüyorsunuz anlaşılan. Bana desinler ki, efendim dava açabiliriz ama masraflı olur, 3000₺ için değmez. En az 1.000.000₺ cebinizden ilk etapta çıkar. Kabul etmeyen namerttir.
3000₺ yi tuvalette kazanıyorum ben. Bu para değil, onur meselesi.
16 Aralık 2024 te ŞİZOFRENDEN gelen cevap:
Merhaba,
Alıcınızın hala bizlere ulaşmadığı görülmektedir. Kendisinin de bizlere ulaşarak açıklama yapması gerekmektedir. Kendisini bizlere yönlendirmenizi rica ederiz.
16 Aralık 2024 te ŞİZOFRENE gönderdiğim cevap:
Git ara o zaman alıcıyı. Adama mesaj attım, telefon numarası da sisteminizde kayıtlıdır:
xxx telefon numarası bu.
Ürünü hangi hesap satın aldıysa, onu da kapatmışsınız, daha önceden attığım sslerde mevcut zaten. Gidip bakın o hesabın telefon numarası bu mu diye. Gidin o elinizi kaldırın, telefonla arayın alıcıyı. Adama attığım mesajlar ortada. Sizin işinizi ben mi yapıcam ? Bu adam benim ahbabım mı ? Sabrımı zorlamayın.
23 Aralık 2024 te ŞİZOFRENDEN gelen cevap:
Merhaba,
Konu hakkında inccelemeler tamamlanmıştır.
Kazancınız 2024-12-23 tarihinde tarafınıza aktarılmış olup 2 iş günü içinde hesabınıza geçecektir.
Hesabınız ise şüpheli işlem filtresine takıldığı için otomatik olarak kalıcı olacak şekilde kapatılmıştır.
Gardrops Ekibi
Parayı yolladıktan sonra hesabı kapattılar. Uygulamayı çoktan silmiştim zaten. İşte bu yaşananlardan sonra alıcı & ölücü pis fakirlere lanet etmeye ve arama bariyer koymaya başladım.Eğer birisi fakirse benden uzak dursun. Bu uygulamayı kullanan & kullandıran ne kadar insan varsa Allah'ından bulsun. 3 kuruş komisyon için rezalet uygulamayı bana yükleten bebe ise umarım üniversite sınavında çakılmıştır.
Akşam akşam sinirlendim aklıma getirdiniz...