YouTube Garip videolar öneriliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sir_adaninsan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 158
  • Etiketler Etiketler
    youtube
YouTube anasayfamda böyle videolar gördüğümü pek hatırlamıyorum ama masaüstündeyken bir video izlediğimde yanda önerilenler kısmında tamamen farklı bir alfabede yazılmış videolar öneriliyor (Kore, Çin'ya da Japon alfabelerinden biri sanırım) ve bu videoların hepsinin Thumbnail'ı benzer ve başlıkları uzun bir tanesine tıklayıp kanalına gittim ve adamın adını Translate'te çevirdim stok güzeldir gibi bir çeviri yaptı büyük ihtimalle çok doğru değildir bu size de oluyor mu çalınan hesaplarda yapılan kripto yayınları tarzında yeni bir dolandırıcılık yöntemi gibi bir şey mi? Ne kadar ilgilenmiyorum ya da kanalı önerme desemde çıkmaya devam ediyor anlamadım. Bir tane örnek olsun diye ekran görüntüsü yükleyeceğim.

Bu koyduğum örnekte sırf yazıdan ziyade biraz görselde var sanırım dediğim gibi kriptolarla ilgili bir şey.
3 noktaya basıp ilgilenmiyorum demekten başka bir şey yapabilir miyim kurtulmak için bunun gibi videolardan?

Aynı sorun bende de var, ilgilenmiyoruma basıyorum fakat sorun hala aynı. Ben YouTube'un ne yapacağını bekleyeceğim umarım globale çekmezler.

Video izleme geçmişinizi kontrol edebilirsiniz. Eğer şüpheli bir şey göremezseniz de YouTube'un bir hatası vb. bir sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…