Alt katta sorunlu bir aile vardı, aile demesem de olur aslında da. Kendileri taşındı ama binanın önünden gene gitmiyor, birisi hep burada. Kendileri gidince kızları geldi altımıza. Gece 12-1'den sonra kudurmaya başlıyorlar. Kapıları sertçe çarpma, bağıra bağıra konuşma. Kız eve erkekler çağırıyor, arkadaşı mı sevgilisi mi belirsiz. Yaşı da 25 üstü belli. Geceleri yüksek sesle telefonla konuşuyor. Sevgilisi sanırım gece kavga ediyorlar falan filan. Az önce iki erkek kızla beraber bir şey tartışıyordu.
Binanın kapısını sertçe kapatıp çıktı, ben de cama çıktım, girişte oturuyoruz, sigara içiyorum. İki kere binaya girip çık yaptı, en son bana "kapıyı açar mısın?" dedi.
Ne kadar cins insanlar var. Polise şikayet etsem yarın bir gün başıma iş alacağım. Bellerinde silah mı var, çakı mı var anlamakta elde değil. Bunu yazarken dışarı camımın önüne çıkıp telefonla konuşmaya başladılar, dertleri ne anlamak elde değil.
Apartmanda yaşam zor, kira sebebiyle ev değiştiremiyoruz. Asgari ücretli annem idare etmese evi bir gün daha durmam.
Bu böyle bir olaydı. İyi geceler.