Gece otobüsle seyahat edenlerden misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ömer_Yeter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 170
  • Etiketler Etiketler
    seyehat

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Şu an gece saatlerinde otobüse binip Adana'nın Ceyhan ilçesine doğru yola çıkmış durumdayım. Açıkçası eskiden daha böyle istekli ve sarıyordu gece saatlerinde otobüsle gitmek ancak artık 10 seneden fazla böyle gidip geliyorum, bilmiyorum ama eskisi kadar zevkli gelmiyor niyeyse.

Ben de gece vakti otobüsle Adana'ya gitmiştim, bu sene de gideceğim. Sarıyor beni gece yapılan yolculuklar.

En son 13 yıl önce falan 2 gün boyunca otobüs ile seyahat etmiştim. Dinlenme tesislerine ulaşınca bi' rahatlama geliyordu.

Tercih etmezdim, 1986 kışında dedem Niğde civarında gece otobüs ile kaza yapıyor, dedem ilk kazadan sağ çıkıyor, yol kenarında kazanın şoku ile beklerken kazayı görmeyen başka bir otobüs gelip dedeme çarpıyor. Görüş yoksa hoş değil.

Başınız sağ olsun hocam. Buna rağmen hâlâ bir çok insan uçak yolculuğunun daha tehlikeli olduğuna inanıyor. Hayatım boyunca uçağa binmekten hiç endişe duymadım.

Yolculuk 10 saat ve üstü sürecekse mantıklı geliyor. (İstanbul'a giderken öyle olmuştu)

1 koltuğa büzülerek 10 saat yolculuk yapması sarmıyor, şöyle bir tane döşek bir de internet oldu mu tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…