Makaleler
1
Yer
Üniversiteler, Dumlupınar Blv. 1/6 D:133, ODTÜ
Ben bi' anlamsız geriliyorum. Sabah duyduğumda sıkıntı olmuyor da, gece vakitleri çok geriliyorum. Mesela saat şu an 01:30, birkaç tane itfaiye, ambulans ve polis geçti. Her birisinin hem çakarları açık, hem sirenleri çalışıyordu. Bayağı bir süre yankı yapmaya da devam etti sesleri. Ben böyle duyunca anlamsız bi' geriliyorum. Sizde de oluyor mu?

Ben bi' anlamsız geriliyorum. Sabah duyduğumda sıkıntı olmuyor da, gece vakitleri çok geriliyorum. Mesela saat şu an 01:30, birkaç tane itfaiye, ambulans ve polis geçti. Her birisinin hem çakarları açık, hem sirenleri çalışıyordu. Bayağı bir süre yankı yapmaya da devam etti sesleri. Ben böyle duyunca anlamsız bi' geriliyorum. Sizde de oluyor mu?

Gecenin şu vakti dışarıdan gelen motor sesi, araba sesi, yan komşudan gelen sesler. Bunlar her zaman beni rahatsız eden şeyler açıkçası. Küçük şehir de yaşadığım için garibime geliyorlar.

Böyle bir korkum yok ama biraz çocukluk travması gibi şeyler var. Örneğin; FNAF 2'deki old animatronikleri, siyah-beyaz korku fotolarını gece tek başıma görürsem güneş doğana kadar ayakta kalırım. Gözüm kan çanağına dönse ve uykusuzluktan ölmek üzere olsam bile saat 7 olmadan yatmam. (yaş 20).