Gece ve sabah gelen fikirlerin hangisi daha gerçekçi?

Gece mi gündüz fikirleri mi daha gerçekçi?

• Gündüz.

Oy: 6 54,5%
  • Gece.

Oy: 5 45,5%

• Oy verenlerin toplamı
    11
  • Anket kapandı .
Gece aklıma fikir geliyor bunu yapmaliyim çok iyi olur diyorum ve sabah oluyor yok ya çok saçma olur. Bu tutmaz diyorum sonra. Bilemiyorum gündüzleri beynimiz daha mi az calisiyor yoksa tam tersi mi? Ayrica sunu söyleyeyim sabah dedigim öglen 12 -13 gibi oluyor cunku geceleri daha sakin ve yalniz oldugumdan dolayi bu hosuma gidiyor ve çay, sigara esliginde geceyi geciriyorum. Tabii ki bu yanlış ama boyle kendimi resetliyorum.

Bence kişiden kişiye değişir. Örneğin ben sabahları adam akıllı ayağa bile kalkamıyorum ama geceleri daha canlı ve daha enerjik oluyorum o gecenin sessizliği daha derin düşünmeye itiyor.

Gündüz arkadaşlarla dönerci açalım demiştik hatta her şeyi ayarlamıştık, o gece tekrar düşününce ne kadar aptal olduğumuzu anladık öyle diyeyim

Gündüz arkadaşlarla dönerci açalım demiştik hatta her şeyi ayarlamıştık, o gece tekrar düşününce ne kadar aptal olduğumuzu anladık öyle diyeyim
Ama arkadaslarinla cok guzel bir karar almissiniz. Benim dönerci acacak kadar birikimim olsa durmam. 50 gram döner koyup 130-150 lira aliyorlar. Et döner parasina satiyorlar millet gram nedir ne kadar olur bilmedigi icin bunu yiyor. Ben adam gibi yapacagim döneri ve bir yiyen müptelasi olacak. 1 yilda ev alirim diye dusunuyorum. Ayrica git bak disarida ne kadar kötü döner yapan yer varsa hicbirisi iyi degil cok berbat yapiyorlar ve ona ragmen ayaktalar 2., 3. subeyi aciyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…