Geceleri sessiz bir şekilde oyun nasıl yüklenir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kriyus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 393
  • Etiketler Etiketler
    nasıl oyun
Forumda fan eğrisi var aslında, 3 kişi yaptık, gayet güzel oldu. Ayhan da gelir desteğe birazdan. Benzer ayarları da deneyerek uygulayabilirsin BIOS üzerinden. Lazım olabilir diye bırakıyorum. Çok fark ediyor ses ve ani hızlanmalara karşı eğriler. @Ayhan Dönmez

Ayhan'ın da konusu var yine.

50-55 dereceye kadar fanı çalıştırmama gibi fan eğrisi yapabilirsiniz.

Ben ultra agresif fan profili yaptım CPU için. Zaten ekran kartları mesela %70de bile çalışsa ses rahatsız etmiyor masada. Rahatsız eden bu CPU soğutucular maalesef.

Ben ultra agresif fan profili yaptım CPU için. Zaten ekran kartları mesela %70de bile çalışsa ses rahatsız etmiyor masada. Rahatsız eden bu CPU soğutucular maalesef.
Yükte de ekran kartı rahatsız ediyor hocam. Arada bir AFK bırakıyorum, çok ses geliyor.

Yükte de ekran kartı rahatsız ediyor hocam. Arada bir AFK bırakıyorum, çok ses geliyor.
Ekran kartında ben %90'a kadar rahatsız olmuyorum hocam. Kartın kullandığı fan ile de alakalı bir durum biraz bu. Zaten fanların ömrü oldukça uzun. Sürekli %100' de dönse bile 40.000 - 50.000 saat bozulmuyorlar. Bendeki fan %55-70 arasında oyunlarda ve hiç rahatsız etmiyor, şansa CW de yok.

Gigabyte AppCenter indir ve oradan SIV (System Information Viewer) uygulamasını kur. Smart Fan ile masaüstünden fan ayarlarını basitçe yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…