Bu konuda muhabbet ve sohbet edebilirsiniz, herhangi bir derdiniz sıkıntınız olduğunda anlatabilirsiniz. Sohbet etmek muhabbet etmek, kaynaşmak güzel bir şeydir. Hem içinizi rahatlatır.
Sağlığıma kavuşmak istiyorum. Uzun yıllar sonra sonunda rahat ve yeterli uyuyabilmeyi, aylardır çektiğim diş ağrılarının bitmesini istiyorum. Bu hayatta en önemli şey sağlık ve mutluluk.
Bu konuda muhabbet ve sohbet edebilirsiniz, herhangi bir derdiniz sıkıntınız olduğunda anlatabilirsiniz. Sohbet etmek muhabbet etmek, kaynaşmak güzel bir şeydir. Hem içinizi rahatlatır.
Fıtığım son 2 haftadır azdı. Ne fazla oturabiliyorum ne yatabiliyorum.Konfor sıfır. Artık diğer gençler gibi sağlıklı olmayı , görmeyi net bir şekilde yaşamak istiyorum. Ve oyun oynamak istiyorum. Hayatım sınav yüzünden elimden alındı resmen. Ha birde artık ya laptop yada kasa almak istiyorum. Mümkünse arızalı gelmesin.
Fıtığım son 2 haftadır azdı. Ne fazla oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Konfor sıfır. Artık diğer gençler gibi sağlıklı olmayı, görmeyi net bir şekilde yaşamak istiyorum. Ve oyun oynamak istiyorum. Hayatım sınav yüzünden elimden alındı resmen. Ha bir de artık ya laptop ya da kasa almak istiyorum. Mümkünse arızalı gelmesin.