KS KS ftftc Uzman Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 100 Beğeniler 13 6 Nisan 2025 #11 aes dedi: 23andME iflas etti. Veri güvenliğiyle ilgili sorunlar var. Aklında olsun. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm yabancı bir videoda izledim 13021 dedi: Bu şeylere hiç gerek. Reddit'e gir, nereli olduğunu yaz arama kısmına, orada çıkıyor. Büyük ihtimalle sen de oralısındır. Genişletmek için tıkla...
aes dedi: 23andME iflas etti. Veri güvenliğiyle ilgili sorunlar var. Aklında olsun. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm yabancı bir videoda izledim 13021 dedi: Bu şeylere hiç gerek. Reddit'e gir, nereli olduğunu yaz arama kısmına, orada çıkıyor. Büyük ihtimalle sen de oralısındır. Genişletmek için tıkla...
1 13021 Deneyimli Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 507 Çözümler 1 Beğeniler 517 6 Nisan 2025 #12 ftftc dedi: Evet gördüm yabancı bir videoda izledim Genişletmek için tıkla... Hocam niye güldünüz ya. Türkler bir sürü test yapıyor. Atıyor oraya subun çoğu Türk.
ftftc dedi: Evet gördüm yabancı bir videoda izledim Genişletmek için tıkla... Hocam niye güldünüz ya. Türkler bir sürü test yapıyor. Atıyor oraya subun çoğu Türk.