Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 25 Şubat 2025 #1 Alt+F9 tuşuna bastığımda masaüstünde de kayıt yapmasını istiyorum ama ShadowPlay olarak bahsedilen ayarı bulamadım. Birde mümkünse şarjda iken harici GPU, şarjda değilken ise dahili GPU'yu kullanma gibi bir ayarı açmakta istiyorum.
Alt+F9 tuşuna bastığımda masaüstünde de kayıt yapmasını istiyorum ama ShadowPlay olarak bahsedilen ayarı bulamadım. Birde mümkünse şarjda iken harici GPU, şarjda değilken ise dahili GPU'yu kullanma gibi bir ayarı açmakta istiyorum.
Çözüm Recep Baltaş 25 Şubat 2025 MUX yoksa, yani dahili GPU kapatamıyorsan yapamazsın çünkü ekran dahili GPU kontrolünde, bu yüzden de NVIDIA, ondaki görüntüyü kaydedemez.
MUX yoksa, yani dahili GPU kapatamıyorsan yapamazsın çünkü ekran dahili GPU kontrolünde, bu yüzden de NVIDIA, ondaki görüntüyü kaydedemez.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.080 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 25 Şubat 2025 #2 MUX yoksa, yani dahili GPU kapatamıyorsan yapamazsın çünkü ekran dahili GPU kontrolünde, bu yüzden de NVIDIA, ondaki görüntüyü kaydedemez. Artı 1 Eksi Çözüm
MUX yoksa, yani dahili GPU kapatamıyorsan yapamazsın çünkü ekran dahili GPU kontrolünde, bu yüzden de NVIDIA, ondaki görüntüyü kaydedemez.
KS KS Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 25 Şubat 2025 #3 Recep Baltaş dedi: MUX yoksa, yani dahili GPU kapatamıyorsan yapamazsın çünkü ekran dahili GPU kontrolünde, bu yüzden de NVIDIA, ondaki görüntüyü kaydedemez. Genişletmek için tıkla... Daha önce de bu MUX olayını duymuştum. Biraz önce BIOS'a girdiğimde ilgili bir ayar bulamadım. Galiba bu da böyle bir şeyi desteklemiyor demek. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: MUX yoksa, yani dahili GPU kapatamıyorsan yapamazsın çünkü ekran dahili GPU kontrolünde, bu yüzden de NVIDIA, ondaki görüntüyü kaydedemez. Genişletmek için tıkla... Daha önce de bu MUX olayını duymuştum. Biraz önce BIOS'a girdiğimde ilgili bir ayar bulamadım. Galiba bu da böyle bir şeyi desteklemiyor demek.