A adredrad Uzman Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 46 Beğeniler 11 26 Ocak 2025 #1 Yeni PC aldım GeForce Experience uygulamasına girdiğimde NVIDIA App uygulamasına yükselt diyor yükselte basayım mı?
Yeni PC aldım GeForce Experience uygulamasına girdiğimde NVIDIA App uygulamasına yükselt diyor yükselte basayım mı?
E ege0 Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 224 Beğeniler 59 26 Ocak 2025 #2 adredrad dedi: Yeni PC aldım GeForce Experience uygulamasına girdiğimde NVIDIA App uygulamasına yükselt diyor yükselte basayım mı? Genişletmek için tıkla... Yükseltmek zorunda değilsin sanırım da yükselt bir şey olmaz.
adredrad dedi: Yeni PC aldım GeForce Experience uygulamasına girdiğimde NVIDIA App uygulamasına yükselt diyor yükselte basayım mı? Genişletmek için tıkla... Yükseltmek zorunda değilsin sanırım da yükselt bir şey olmaz.
meakJK Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 8 Beğeniler 1 26 Ocak 2025 #3 Betasını kullandığımda bazı oyunlarda crash yiyordum, şu an bunlar düzelmiş durumda ve stabil çalışıyor. Yükseltilebilir.
Betasını kullandığımda bazı oyunlarda crash yiyordum, şu an bunlar düzelmiş durumda ve stabil çalışıyor. Yükseltilebilir.
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.134 Yer Battalgazi 26 Ocak 2025 #4 Experience'ın destek bitti, yükseltin.
R Ricardo Quaresma Başarılı Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 1.054 Çözümler 12 Beğeniler 423 26 Ocak 2025 #5 adredrad dedi: Yeni PC aldım GeForce Experience uygulamasına girdiğimde NVIDIA App uygulamasına yükselt diyor yükselte basayım mı? Genişletmek için tıkla... Mümkünse yükseltme. Çok kötü uygulama. Experience kullan daha iyidir.
adredrad dedi: Yeni PC aldım GeForce Experience uygulamasına girdiğimde NVIDIA App uygulamasına yükselt diyor yükselte basayım mı? Genişletmek için tıkla... Mümkünse yükseltme. Çok kötü uygulama. Experience kullan daha iyidir.
soran Uzman Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 66 Çözümler 2 Beğeniler 37 26 Ocak 2025 #6 Hocam destek sunulmayacak artık Experience uygulamasına. Birkaç sorun baş gösteriyor yeni uygulamada fakat geçmeniz gerek er ya da geç. Sorunlar temizlenene kadar biraz bekletebilirsiniz tabii.
Hocam destek sunulmayacak artık Experience uygulamasına. Birkaç sorun baş gösteriyor yeni uygulamada fakat geçmeniz gerek er ya da geç. Sorunlar temizlenene kadar biraz bekletebilirsiniz tabii.