GeForce GT740M hala iş görür mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan velstadt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 84

velstadt

Tanınmış Üye
Elime akrabamdan ASUS S451LB model bir laptop geçti.

• Core i5-4500U
  • GeForce GT 740M 2 GB.
  • 8 GB RAM.
  • 450GB SSD
  • İşletim sistemi: Zorin OS.
Laptopun eski olduğunu biliyorum lakin başka çarem yok. Ben bu makine ile Minecaft, Warband, Postal 2 gibi düşük sistem oyunlar oynamak istiyorum. İş görür mü? Ya da görmez ise ne tür programlar ile diriltebilirim ? (Gamescope veya Gamemode gibi) Gerekirse Windows'a geçip LSFG de kurabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elime akrabamdan ASUS S451LB model bir laptop geçti.

• Core i5-4500U
  • GeForce GT 740M 2 GB.
  • 8 GB RAM.
  • 450GB SSD
  • İşletim sistemi: Zorin OS.
Laptopun eski olduğunu biliyorum lakin başka çarem yok. Ben bu makine ile Minecaft, Warband, Postal 2 gibi düşük sistem oyunlar oynamak istiyorum. İş görür mü? Ya da görmez ise ne tür programlar ile diriltebilirim ? (Gamescope veya Gamemode gibi) Gerekirse Windows'a geçip LSFG de kurabilirim.
Kartta Vulkan oldugu icin Linux sorun olmayabilir fakat soz vermeyeyim. MC acar hatta Windows'dakinden daha iyi calisir, cogu eski ve dusuk sistem isteyen oyunu oynatir.

Seni keser mi, bilemem o senin zevkine bagli fakat oyun oynanir.

Minecraft'ta.

Kartta Vulkan oldugu icin Linux sorun olmayabilir fakat soz vermeyeyim. MC acar hatta Windows'takinden daha iyi calisir, cogu eski ve dusuk sistem isteyen oyunu oynatir.

Seni keser mi, bilemem o senin zevkine bagli fakat oyun oynanir.

Mod kurup arkadaşlarla oynama fikrim var (deceased craft 1.18.2 sürüm 5.5.5)
Low ayarlarda donma kasma yapmadan rahat rahat oynatsın istiyorum. Zaten Ankara'da 3060 sistemim var. Ben KYK de kalırken oynatsın yeter istiyorum 1-2 hafta.

Geri
Yukarı Alt