GeForce NOW alınır mı?

Hakok

Başarılı
Elimdeki PC eski ve PC alacak param yok. İndirime girmiş yıllık 1500 TL. Sizce değer mi ve süreç nasıl işliyor acaba? Sıra falan mı bekliyorum? Kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini merak ediyorum

Bir GeForce Now kullanıcısı olarak almanızı önermiyorum. Yıllık fiyatın 1500 TL olmasını geçtim, aynı zamanda verdikleri sunuculardaki bileşenler düşük çapta oluyorlar. Hal böyle olunca düzgün bir verim alamıyorsunuz. Türkiye sunucuları maalesef böyle.
Mesela nasıl sistemler veriyorlar?
Halo Infinite'ten örnek vereyim. Halo Infinite'ten tam verim alabilmeniz için en az RTX 2070 ekran kartınızın olması gerekiyor. Halbuki ben en son açtığımda bana GTX 1060 falan vermişti sunucu olarak.

Tamamdır hocam kötü bir deneyim yaşamaktansa en iyisi parayı biriktireyim

3-4 ay kullandım alınmaz. RTX 2080 veriyorlar, hem çok eski sistemler hem de üyelik pahalı. Geforce NOW ayarları ve oyun ayarlarından her şeyi en yükseğe alsanız bile görüntü asla net olmuyor. Cyberpunk 2077'ye başlamıştım ve görüntü o kadar bulanıktı ki, yarıda bıraktım pc alınca devam ettim oyuna. 100 mbps kullanıyorum bu arada.

Eskiden PC kötüyken 20 Mbps ile oynuyordum rahat bir şekilde 100 Mbps ile nasıl çamur görüntü alıyordunuz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…