• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Geforce NOW loading ekranında kalıyor ve oyun görüntüsü net değil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Henkai
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Henkai

Yetkin
Sosyal Locası
Akşama doğru Geforce Now alınır mı alınmaz mı şeklinde konu açtım, sağ olsun sosyaldeki birçok kişi de eksiğini artısını söyledi. Bir şans vererek 3 aylık paketini alayım dedim. Almaz olaydım. Uygulamayı indirdim, oyuna giriş yapıyorum ''Loading'' ekranında takılı kalıyor. Neyse dedim, elimdeki diğer cihazlardan bağlanayım durum onlarda da aynı.

İnternet desen fiber var, oynatmayacak derecede bir internet değil. Loading ekranında bekle bekle zaten 10 dakika geçiyor. 10 dakika sonra açılan oyunun görüntüsü çamur gibi gözüküyor. Özel bir ayarı var mı acaba bunun? Giden sadece 500 liraya oldu, öylece kalakaldım desem yeridir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorun olursa yazabilirsin 2 yıllık GeForce NOW deneyemimi aktarabilirim.

Hocam siz buraya veya yeni bir konu açarak aktarırsanız süper olur. Bilen bilmeyen herkes belki de kullanıcı deneyimlerini arttırabilecek şeyleri öğrenebilir.

"Bilmem yapsak mı şöyle kalabalık ortamda? Ama pek mümkün görünmüyor." denemeye çalışırım 2,3 güne taslak yazarım ona göre eğitici konu açabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…