Bay Anderson 24 Uzman Katılım 24 Mart 2026 Mesajlar 343 Çözümler 2 Beğeniler 217 Yer Antartika 15 Temmuz 2026 #11 Ben kodlama bilsem, Minecraft mod ve plugin güncelleme sitesi yapardım.
KS KS TRSancakTR 1 Yetkin Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 336 Çözümler 3 Beğeniler 158 15 Temmuz 2026 #12 Bay Anderson dedi: Ben kodlama bilsem, Minecraft mod ve plugin güncelleme sitesi yapardım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Aklıma bir fikir geldi ama moderatörler izin verirse paylaşacağım, çok işe yarar mı emin değilim.
Bay Anderson dedi: Ben kodlama bilsem, Minecraft mod ve plugin güncelleme sitesi yapardım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Aklıma bir fikir geldi ama moderatörler izin verirse paylaşacağım, çok işe yarar mı emin değilim.
TÜRK GAMBİTİ Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 358 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 239 Yer Bodrum 15 Temmuz 2026 #13 MOS 6502 işlemci emülatörü olabilir, bilgisayar bilimlerini iyi öğretiyor.
bendy00 Başarılı Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 140 Beğeniler 46 2 Ağustos 2026 #14 Bende yeni HTML CSS JS öğreniyorum öğrenmek isteyen insanlara faydalı olabilmek için GitHub'da repo açtım notlarımı ve not aldığım şablonları orada paylaşmaya başladım bende öğreniyorum o yüzden elimden geldiğince herkese faydalı olmak istiyorum.
Bende yeni HTML CSS JS öğreniyorum öğrenmek isteyen insanlara faydalı olabilmek için GitHub'da repo açtım notlarımı ve not aldığım şablonları orada paylaşmaya başladım bende öğreniyorum o yüzden elimden geldiğince herkese faydalı olmak istiyorum.