Gemini 2.5 Pro Experimental tek prompt ile yüzlerce satırlık dinozor oyunu programlayabiliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan detista
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 102
  • Etiketler Etiketler
    gemini pro

detista

Başarılı
Google’ın yayımladığı bir tanıtım videosunda, Gemini 2.5 Pro’nun yalnızca tek bir komutla bir video oyunu programlayabildiği gösteriliyor. Bu, modelin geliştirilmiş akıl yürütme kapasitesinin pratikte ne kadar ileri gittiğini ortaya koyuyor:

Google AI studio ile kendiniz denemek isterseniz link: https://aistudio.google.com/app/prompts/new_chat?model=gemini-2.5-pro-exp-03-25

Ben hayran kaldım açıkçası. Sizin fikriniz nedir?

İfadeler: 29
Günlük hayatında hunharca AI kullanan, AIye kod yazdiran ve AI seven biri olarak bu dusunen modellerin sevmediğim yani sadece kendi kafalarina gore düşünüyor olmalari.

Normal bir AI modelinde eger spesifik ve internette örneği olmayan bir sey isterseniz, rezalet bir codebase uzerinde spesifik bir yerde degisiklik isterseniz bazen o kadar kepaze sonuclar cikiyor ki affedersiniz diskidan kule yapıyor eskisinin de üzerine.

Bu düşünen modeller ise daha korkunç, is yaptırdığınızda bazen yaptiginiz teknolojiyi bile bilmeden huleley diye sallamaya başlıyor. Deepseek'in think metinlerini okurken bazen ana avrat sovmeye baslayabiliyorum.

Ama Google felaket gelistirdi Gemini'yi bu ara. Gpt falan hikaye.

Ne guzel oynatmış dinozorunu ama test promtunu bile duzgun dinlememiş. Background desen "interesting" değil, dinozor da dinozor değil.

Yine de çok iyi. Keske adam gibi backend de yazsalar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…