Gemini 3 Pro efsane olmuş!

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Selam!

Ben YKS 2026'ya çalışıyordum ama 1.5-2 aydır hiç bakmıyordum. Arada tek tük girişmelerim olsa da oturtamadım. Düzen oturtmuştum ama bipolar depresif epizoda girdim, giriş o giriş, daha da tutunamadım. Artı olarak ADHD de var. Bu konuda AI'dan yardım alayım dedim. Gemini 3 Pro'yu bir süredir kullanıyorum. Bugün kullandığım sefer ise çok iyi bir deneyim aldım.

Derdimi anlattım ciddi ciddi ve Gemini 3 Pro, benim endişemi giderdi, bana bir plan verdi, ayrıca aklımdaki artık olumsuz düşünceleri giderdi. Akabinde ilaçlarımı konuştuk ve bana strateji önerdi.
Bu sohbette şunu gördüm:
Gemini 3 Pro:
  • Güncel hale, bilgiye, jargona, sisteme tam hakim.
  • Benim sahip olabileceğim olumsuzlukları önden düşünüp planı ona göre sunması manyak derece iyiydi.
  • İnsani diyaloğu süper; benzetmeleri, analojileri vs. çok iyi.
  • İlaçlarımı söylediğimde bana mantığını anlatması bir şeyleri oturttu.
Örnek diyalogdan bir SS:

Gemini 3 Pro süper olmuş!

Keşke düşünen mod biraz daha hızlı olsa. ChatGPT'yi hala daha iyi buluyorum ama Google ekosisteminden kopamıyorum.

App Store'da zaten ChatGPT'yi geçti. Gemini zaten 3 pro ile GPT'den daha iyi. Ayrıca OpenAI bu işe ilk giren olduğu için ve herkesin bildiği o olduğu için önde götürüyordu. Yoksa Google gibi bir dev ile yarışma şansı olmayacak ileride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…