Gemini AI Pro 220 TL'ye değer mi?

Veira 117

Üstün
Geçen yılki üyeliğim 9 Aralık'ta bitiyor. Google böyle bir teklif yapmış. Normalde almayacaktım fakat Google Fotoğraflar'da 30 GB verim var. Ücretsiz sunulan 15 GB yetmiyor. Ekstra olarak üniversitede olduğum için paralı olan AI kısmından yararlanacağımı düşünüyorum.

Ek olarak bu pakette YT Premium da var. Öğrenci ücreti 80 TL olduğu için oradan da düşmekte fayda var. Bedavadan biraz daha pahalıya geliyor. Yüksek ihtimal alacağım fakat yine de sorayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değer bence. Ben de bu tekliften yararlanarak uzattım üyeliğimi. Günlük pek çok işte kullanıyorum ve verdiği depolama da çok rahatlık sağlıyor.

Teklif 31 Aralığa kadarmış sanırım. 9 Aralık'ta üyelik bitince alırım.

Ben de bu teklifi mevcut YT premium aboneliğini iptal ederek aldım, çok çok uyguna geliyor.

Kafelerde 2 tane saçma buzlu soğuk içecekler bile 220den pahalıya geliyor.

5 ila 10 dolar arasında satılan 18 aylık Gemini linklerinden satın alabilirsiniz. Daha mantıklıya gelir. Google AI Pro olan paketi almış oluyorsunuz.

Baya yükselmiş ben yaklaşık 1 dolara almıştım.

5 ila 10 dolar arasında satılan 18 aylık Gemini linklerinden satın alabilirsiniz. Daha mantıklıya gelir. Google AI Pro olan paketi almış oluyorsunuz.

Baya yükselmiş ben yaklaşık 1 dolara almıştım.
Ban yeme ihtimalleri var diye biliyorum. Ekstra olarak ana hesabıma almak istediğimden hiç yönelmedim o yönteme.

Ban yeme ihtimalleri var diye biliyorum. Ekstra olarak ana hesabıma almak istediğimden hiç yönelmedim o yönteme.
Ban yiyen değil de üyeliği iptal olan gördüm ben, yaklaşık 3 aydır kullanıyorum sorun yaşatmadı. Bence her ay 200TL ödemektense denenebilecek bir seçenek.

Gemini iyi hoş da karmaşık sorunlara gelince ChatGPT daha iyi yapıyor. Benim de bitecek Gemini ve bundan sonra alırsam ChatGPT alırım.

Gemini iyi hoş da karmaşık sorunlara gelince ChatGPT daha iyi yapıyor. Benim de bitecek Gemini ve bundan sonra alırsam ChatGPT alırım.

Dolar bazında değer mi tartışılır bence. Kodlama konusunda ChatGPT'den farkı yok. Ana model üzerine konuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…