Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gemini çileden çıkarmak için oluşturulmuş olabilir mi?
Gemini kullanmayı bıraktım, çok hayal görüyor, talimatlara uymuyor. Ben desem bile web araması yapmıyor; ChatGPT ve Claude açık ara daha iyi, Gemini'den.
Pro plan bile aynı. Araştır diyorsun araştırdım diyor ancak araştırmıyor. En sonunda zorla araştırıyor (10.deneme sonrası falan), önce evet doğru böyle bir şey var diyor. Sonra hayır üzgünüm, sana yalan söyledim falan diyor. Kararında o kadar inatçı ki. Kararını değiştiremezsin. O ne dediyse doğrudur ya zaten.
@WebSmith hocam, Gemini artık paralı hali güzel. Yani Google One. Google Plus 2 TB kullanırken maillerimi özetliyordu falan. Tam hatırlamıyorum ama bazı hizmetleri de çok güzeldi.
Biraz da üşeniyorum açıkçası, başka alternatif geçmeye. Ama ciddi anlamda Gemini bu sürümü çok kötü; önceden böyle değildi, sınırlama mı getirildi diye merak etmiyor değilim.