Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Diş sağlığı ile alakalı çok basit bir soru Diş sağlığıyla alakalı çok basit bir soru sordum. ChatGPT oldukça güzel cevaplar verirken Gemini bu konu hakkında hemen konuşmayı reddediyor. Bunu aşmanın bir yolu var mı? Kendi sağlığımla alakalı oldukça fazla soru soruyorum çünkü ChatGPT genel olarak güzel cevaplar veriyor. Aynısını Gemini'da da görmeyi umuyordum.

Diş sağlığı ile alakalı çok basit bir soru Diş sağlığıyla alakalı çok basit bir soru sordum. ChatGPT oldukça güzel cevaplar verirken Gemini bu konu hakkında hemen konuşmayı reddediyor. Bunu aşmanın bir yolu var mı? Kendi sağlığımla alakalı oldukça fazla soru soruyorum çünkü ChatGPT genel olarak güzel cevaplar veriyor. Aynısını Gemini'da da görmeyi umuyordum.
En doğrusunu yapıyor bence bende bir yapay zeka yapsam aynısını yapardım bu tarz konular şakaya ve tahmine gelmez).

En doğrusunu yapıyor bence bende bir yapay zeka yapsam aynısını yapardım bu tarz konular şakaya ve tahmine gelmez).
Şakaya ve tahmine mi?
Her ne kadar internetteki bilgileri alıyor olsa da son 8 senedir yaşadığım tüm sağlık sorunlarımı küçük bir özetle anlayıp doktorların birebir söylediği şeyleri söyleyebiliyor GPT; yapay zekalara bu kadar karşı bakmayın. Benim gibi insanlar için, en azından kontrollere giderken inanılmaz fazla yeni soru sormama olanak sağlıyor ve hayat kalitem bu sayede ciddi derecede artabiliyor.

Başka hesapla denedin mi? Ben nerdeyse her sağlık konusunu sordum cevapladı.
Hah, çok garip gerçekten. Başka bir hesaptan deneyince soruya cevap verdi; ana hesabımın ne zararı var da cevap vermiyor?

Geminiye bir diş doktoru gibi cevapla promptu ile yazarsan sorun etmiyor. Finans hakkindaki konular için yatırımcı gibi cevap vs diyorum cevap veriyor.