Gemini fotoğraflara alakasız yanıtlar veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KozmikBela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 136
  • Etiketler Etiketler
    gemini

KozmikBela

Çalışkan
Gemini’a bazı matematik sorularının ekran görüntülerini gönderiyorum ancak birkaç fotoğraf gönderdikten sonra, yalnızca son attığım görsele değil de sanki tüm fotoğrafları aynı anda tekrar göndermişim gibi tepkiler vermeye başladı. Bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sorun daha önce yaşamıyordum ancak dün bende yaşamaya başladım. Bu bağlamı unutmasıyla ilgili değil komple genel bir hata sanırım. Attığınız görselin ismini kopyalayıp atınca anca öyle yanıt veriyor.

Önceki mesajları zaten hatırlayamıyor, bu yüzden unutuyor. Bir resim atıp "şunu kaldır, bunu ekle" deyince aynı resimi üretiyor ve değişiklik yapmıyor. Sorunu bu.

O da bir şey mi? Prompt yazıyorum diyorum ki prompt'un içine şu şu kavramları ekle yaratıcı hale getir o gidip prompttan resmi kendisi yapıyor. Büyük harflerle yapma dememe rağmen dinlemiyor bazen. Arada kafasına vurmak lazım.

Önceki mesajları zaten hatırlayamıyor, bu yüzden unutuyor. Bir resim atıp "şunu kaldır, bunu ekle" deyince aynı resimi üretiyor ve değişiklik yapmıyor. Sorunu bu.
Evet hocam o konuda bağlamı berbat. Kaynağı sürekli atmamız gerekiyor. Ama şimdiki durum biraz daha farklı. Mesela ben kodlama ile ilgili aldığım hatayı atıyorum taa ilk attığım hatayı çözmeye çalışıyor. Halbuki 10 dakika önce hallettik zaten. Alzheimer başlangıcı seziyorum.

Harbi ben de çıldırıyorum ona. Yeni sekmeye geçiyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…