Gemini ve saçma cevapları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ElonXMusk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 275
  • Etiketler Etiketler
    gemini
Çok sivri zekaydı ya hani her şeyi tak biliyordu. Google AI var hani o daha iyi Gemini'den.

Gemini’nin iki avantajı var sadece. Sınır olmaması ve Google uygulamalarına entegre olması.
Ama ikisi de pek işe yaramıyor şu an

Ben de yaklaşık aynı şeyi yaşıyorum. 1 yıl önce ChatGPT'yi bırakıp Gemini'ye geçtiğimde gerçekten çağ atlamış gibi hissetmiştim ama şu sıralar ciddi sorunlu oldu. Çok sık halüsinasyon görüyor, durduk yere görsel oluşturuyor ve dediğimi tamamen yanlış anlayarak birden alakasız şeyler söylemeye başlıyor.

Bence bunun biraz şirket yapısıyla da alakası var. OpenAI için ChatGPT hayatta kalma meselesi. Ürünün sürekli gelişmesi ve insanların ChatGPT'de kalması doğrudan şirketin geleceğiyle bağlantılı. Google içinse Gemini, şirketin ana gelir kaynağı değil. Google'ın arama, reklam, YouTube gibi devasa gelir kaynakları zaten var. Bu yüzden OpenAI kadar umursamıyorlar.

Bazen test sorusu hazırlatmak zorunda kalıyorum. 10 sorunun 5’i hatalı, 4’ü iki doğru cevap içeriyor, 1’i düzgün.

Hepsi bende var. Bu Google skandal falan mı yaşadı?

Bak beyin yok, boş, bomboş kafasının içi.

Candır ya net Gemini ücretsiz çekilmez abi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…