yemliha42 Çalışkan Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 78 Beğeniler 41 6 Mart 2026 #1 Sadece Fast modelden yanıt alabiliyorum, diğer iki model de sadece mobil uygulamada çalışıyor. Hata kodu olarak 1013 gösterdi.
Sadece Fast modelden yanıt alabiliyorum, diğer iki model de sadece mobil uygulamada çalışıyor. Hata kodu olarak 1013 gösterdi.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.430 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.761 Yer Karabük 6 Mart 2026 #2 yemliha42 dedi: Sadece Fast modelden yanıt alabiliyorum, diğer iki model de sadece mobil uygulamada çalışıyor. Hata kodu olarak 1013 gösterdi. Genişletmek için tıkla... Çerezleri ve önbelleği temizledin mi? Ne zamandır oluyor? Aynı hesap olduğuna emin misiniz? Limit dolunca o hatayı verir genelde.
yemliha42 dedi: Sadece Fast modelden yanıt alabiliyorum, diğer iki model de sadece mobil uygulamada çalışıyor. Hata kodu olarak 1013 gösterdi. Genişletmek için tıkla... Çerezleri ve önbelleği temizledin mi? Ne zamandır oluyor? Aynı hesap olduğuna emin misiniz? Limit dolunca o hatayı verir genelde.
KS KS yemliha42 Çalışkan Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 78 Beğeniler 41 6 Mart 2026 #3 Fark edeli bir saat oldu. Çerez ve önbellek sildim. Limit doldurduğunda farklı bildirim geliyor. Tek hesabım var. @Asily Pro geldi, Thinking hala yok. Son düzenleme: 6 Mart 2026
Fark edeli bir saat oldu. Çerez ve önbellek sildim. Limit doldurduğunda farklı bildirim geliyor. Tek hesabım var. @Asily Pro geldi, Thinking hala yok.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.430 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.761 Yer Karabük 6 Mart 2026 #4 yemliha42 dedi: Fark edeli bir saat oldu. Çerez ve önbellek sildim. Limit doldurduğunda farklı bildirim geliyor. Tek hesabım var. @Asily Pro geldi, Thinking hala yok. Genişletmek için tıkla... Çıkış yapıp tekrar girdiniz mi? Farklı bir tarayıcı deneme şansınız var mı?
yemliha42 dedi: Fark edeli bir saat oldu. Çerez ve önbellek sildim. Limit doldurduğunda farklı bildirim geliyor. Tek hesabım var. @Asily Pro geldi, Thinking hala yok. Genişletmek için tıkla... Çıkış yapıp tekrar girdiniz mi? Farklı bir tarayıcı deneme şansınız var mı?
KS KS yemliha42 Çalışkan Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 78 Beğeniler 41 6 Mart 2026 #5 Brave'de denedim. Kesinti (outage) gibi duruyor. @Asily
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.430 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.761 Yer Karabük 6 Mart 2026 #6 yemliha42 dedi: Brave'de denedim. Kesinti (outage) gibi duruyor. @Asily Genişletmek için tıkla... Benim Gemini'de yavaş çalışıyor, bazen istem gönderilemedi diyor şu anda. Olabilir.
yemliha42 dedi: Brave'de denedim. Kesinti (outage) gibi duruyor. @Asily Genişletmek için tıkla... Benim Gemini'de yavaş çalışıyor, bazen istem gönderilemedi diyor şu anda. Olabilir.
KS KS yemliha42 Çalışkan Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 78 Beğeniler 41 6 Mart 2026 #7 Asily dedi: Benim Gemini'de yavaş çalışıyor, bazen istem gönderilemedi diyor şu anda. Olabilir. Genişletmek için tıkla... Yine sorularla bunaltıp kopyalamaya çalışıyorlar galiba . Benim hata dediğim de bahsettiğiniz şey aslında.
Asily dedi: Benim Gemini'de yavaş çalışıyor, bazen istem gönderilemedi diyor şu anda. Olabilir. Genişletmek için tıkla... Yine sorularla bunaltıp kopyalamaya çalışıyorlar galiba . Benim hata dediğim de bahsettiğiniz şey aslında.