Hiç kullanma şansım olmadı. 14.000 MB yazıyor ve sanırım 14 GB oluyor. Bu kadar hızlı bir şey nasip olmadı. Anlatılmaz, yaşanır derler ama bir örnek üzerinden anlatır mısınız?
@Caner Uncu Ben de öğrenmek istiyorum. Kabaca baktığım zaman şu model ile aynı, hatta bana göre daha yavaş gibi geldi. Ama ayrıntı olduğu zaman en çok neye dikkat etmeliyiz mesela? Birçok şey var ama en azından 3 tane baskın olan performans farkını ön plana koyan teknolojiler nedir birbirleri arasında? Model de bu: Western Digital Black SN8100 8 TB.
@Caner Uncu Ben de öğrenmek istiyorum. Temelde şu model ile aynı, hatta bana göre daha yavaş gibi geldi. Ama ayrıntı olduğu zaman en çok neye dikkat etmeliyiz mesela? Birçok şey var ama en azından 3 tane baskın olan performans farkını ön plana koyan teknolojiler nedir birbirleri arasında? Model de bu. Western Digital Black SN8100 8 TB
Hiç kullanma şansım olmadı. 14.000 MB yazıyor ve sanırım 14 GB oluyor. Bu kadar hızlı bir şey nasip olmadı. Anlatılmaz, yaşanır derler ama bir örnek üzerinden anlatır mısınız?
Karşılaştırma için internette Gen4 ile beraber veriler var, oradan da kontrol edebilirsin. Kullanım amacına bağlı bu, Google'da geziyorsun sana bir şey fark ettirmiyor pek.