Genel kullanım olarak Gemini mi daha iyidir yoksa Claude mu?

jackarmis

Uzman
ChatGPT bence her haliyle kötü. Gemini en stabil ve en güvenilir olanı bence, ama son zamanlarda Claude kullanmaya başladım ve Gemini'dan daha iyi geldi.

Sizce genel kullanım için Gemini mi daha iyi, yoksa Claude mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Claude bence Gemini'den daha iyi ama Gemini'nin guzel yani ucuz olmasi.

Ben AI Plus 2TB paketini aylik 180 lira gibi komik bir rakama kullaniyorum ve 6 kisi aile uyeligi de yapabiliyorsunuz. Claude, ChatGPT vs. 20 dolar istiyor gelismis paket icin.

Google da aliyorsun 180 liraya tum video olusturma ozellikleri vs. de acik.

İfadeler: Nop
Gemini Pro kullanıyorum ama bence AI işinde claude açık ara önde.

Claude hayatın daha çok akademik ve dijital kısmında var gibi geliyor bana. Gemini daha sosyal amaçlar için kullanılabilir.

Claude hayatın daha çok akademik ve dijital kısmında var gibi geliyor bana. Gemini daha sosyal amaçlar için kullanılabilir.

Kesinlikle haklı bir yorum akademik detaylı bir sorun için kullnacaksanız claude, Gemini ise gündelik kısa ve öz konularda iş yapıyor ama kolay saçmalıyor.

Claude daha iyi diyorsan neden Gemini pro kullanıyorsun? Öğrenmek adına soruyorum
Ya alışkanlıktan ya da fiyat politikasından kaynaklıdır muhtemelen. Üçü arasında en dandiği ChatGPT ama ben yine de en çok onu kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…