Jahrein Fan

Üstün
Makaleler
4
Cihaz
General mobile gm5 plus
Merhaba arkadaşlarar bugün sizlere GM5 Plus için üretilmiş olan journey UI ROM'unda pil yüzdesi nasıl açılır onu anlatacağım ilk başta bildirim panelini açıp yuvarlak içine aldığım yere basılı tutuyoruz.

Screenshot_2024-10-13-00-44-15~3.webp

3 sn sonra falan bırakıyoruz ve ayarlar menüsüne gelip en aşağıdan işaretlediğim yere giriyoruz.

Screenshot_2024-10-13-00-44-32~3.webp

Bundan sonra böyle bir yer açılacak ve yuvarlak içine aldığım yere giriyoruz.

Screenshot_2024-10-13-00-44-37~2.webp

Girdikten sonra en aşağı inip battery kısmına tıklayıp yuvarlak içine aldığım yeri seçiyorsunuz.

Screenshot_2024-10-13-00-44-50~2.webp

İşlem bu kadar iyi sosyaller!

Merhaba arkadaşlarar bugün sizlere GM5 Plus için üretilmiş olan journey UI ROM'unda pil yüzdesi nasıl açılır onu anlatacağım ilk başta bildirim panelini açıp yuvarlak içine aldığım yere basılı tutuyoruz.

Eki Görüntüle 90188

3 sn sonra falan bırakıyoruz ve ayarlar menüsüne gelip en aşağıdan işaretlediğim yere giriyoruz.

Eki Görüntüle 90189

Bundan sonra böyle bir yer açılacak ve yuvarlak içine aldığım yere giriyoruz.

Eki Görüntüle 90190

Girdikten sonra en aşağı inip battery kısmına tıklayıp yuvarlak içine aldığım yeri seçiyorsunuz.

Eki Görüntüle 90191

İşlem bu kadar iyi sosyaller!

Bu cihazı eskiden kullanıyordum çok severdim. Bayağı iyi bir ekranı vardı kasma donmada yaşanmıyordu.

Bu cihazı eskiden kullanıyordum çok severdim. Bayağı iyi bir ekranı vardı kasma donmada yaşanmıyordu.

550 TL aldım bende elimdekimi performansı mükemmel ama pil ömrü berbat Allah'tan bu ROM'la biraz düzeldi ama performansı düştü bayağı ama olsun günü çıkarıyor en azından.

Hocam peki en yüksek hangi sürüme kadar Custom ROM var? Android 10'du galiba. Onların performansından memnun musunuz?

Hocam onların yeni sürümleri performanslı değil ama bende eski Build var ama o da laglı ve çok ısınıyor cihaz MIUI 10.2 ve journey UI 8.0 kafi.