Paper.C Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.376 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.190 5 Haziran 2024 #31 Astronotarda dedi: Hayırlı olsun! Bana şans dileyin de haitham çıkarayım... Bu arada beğendin mi? Belki clorindeye de dönebilirim. Genişletmek için tıkla... Risk alıp silahını da 60 wishte aldım. Furinaya atacağım wishler yandı ama sağlık olsun. Siz ne yaptınız attınız mı wishleri?
Astronotarda dedi: Hayırlı olsun! Bana şans dileyin de haitham çıkarayım... Bu arada beğendin mi? Belki clorindeye de dönebilirim. Genişletmek için tıkla... Risk alıp silahını da 60 wishte aldım. Furinaya atacağım wishler yandı ama sağlık olsun. Siz ne yaptınız attınız mı wishleri?
RecepBaltasiSevenInsan Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 600 Çözümler 2 Beğeniler 527 5 Haziran 2024 #32 Yae Miko, KMS Prinz Eugen ile aynı ses aktörünü paylaşıyor.
KS KS Astronotarda Üstün Mutlu Yıllar! Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.915 Çözümler 22 Beğeniler 2.512 Yer Amphoreus 5 Haziran 2024 #33 Paper.C dedi: Risk alıp silahını da 60 wishte aldım. Furinaya atacağım wishler yandı ama sağlık olsun. Siz ne yaptınız attınız mı wishleri? Genişletmek için tıkla... Benim elimde hazır yoktu, biriktirip biriktirip etkinliklerle falan atacağım. Pity 55 oldu.
Paper.C dedi: Risk alıp silahını da 60 wishte aldım. Furinaya atacağım wishler yandı ama sağlık olsun. Siz ne yaptınız attınız mı wishleri? Genişletmek için tıkla... Benim elimde hazır yoktu, biriktirip biriktirip etkinliklerle falan atacağım. Pity 55 oldu.