seeraddar

Yetkin
Bıyıklının 12 Günde Temel Atma kampını bitirdim, üçgenler vardı sadece. Normalde 345 çözüyordum ancak çok kalın olduğundan çok vakit alıyor bu yüzden Orijinal ile devam edeceğim. Üçgenlerin devamında çalışılmasına gerek olmayan konu varsa onları atlayacağım çünkü vaktim yok. Orijinal bitince başka kaynağa gerek var mı yoksa denemelere atlayayım mı?

Bıyıklının 12 günde temel atma kampını bitirdim, üçgenler vardı sadece. Normalde 345 çözüyordum ancak çok kalın olduğundan çok vakit alıyor bu yüzden orijinal ile devam edeceğim. Üçgenlerin devamında çalışılmasına gerek olmayan konu varsa onları atlayacağım çünkü vaktim yok. Orijinal bitince başka kaynağa gerek var mı yoksa denemelere atlayayım mı?

Yok gibi bir şey. Her konudan soru çıkma ihtimali var. Ayrıca tek kaynak biraz az gibi. Orijinal çöz sonra 345'teki güzel testleri seçip çöz.

Üçgenleri güzel oturtturursan çokgenler kısmını o kadar iyi halledersin. Ufak bir çalışma ile bile çokgenlerden net toplarsın. Yamuk, paralelkenar vs. hepsinin en temelinde üçgende benzerlik var. Orijinalin yanına bir kaynak daha koy derim mümkünse.