Gerçek değil - GTA 6'dan yeni ekran görüntüleri sızdırılmış olabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uintptr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 88
  • Görüntüleme Görüntüleme 18B
  • Etiketler Etiketler
    gta gta 6
Yanlış anlamayın ama iyi bir mod geliştirme ekibi GTA 5'e mod yazarak daha fazlasını başarabilir... GTA 6 beklentileri karşılamayacak.
Rockstar'a hakaret niteliğinde bir yorum olmuş. GTA 6 ve beklentileri karşılamamak... Bilemedim. Aynısı GTA 5 için de söyleniyordu.

Rockstar'a hakaret niteliğinde bir yorum olmuş. GTA 6 ve beklentileri karşılamamak... Bilemedim. Aynısı GTA 5 için de söyleniyordu.

GTA 5 beklentileri baştan yarattı. Özellikle Online modu ile yapılmayacak dinamik kalmadı. Ama bu oyun GTA 5 + Vice City DLC Remastered RTX DLSS cart curt gibi olacak ben size söyleyeyim. Beklentinizi karamelize etmeyin.

GTA 5 bana göre kötü zaten. Online kısmı yaşattı oyunu. Benim için GTA 5'in Online kısmı eğlenceliydi. Oyundaki dumbed-down araç deformasyonları ve araç tipi fark etmeksizin (kamyon, tır, minivan) hepsinin aşırı grip'li yapılması ve daha sayabileceğim bir çok faktörün üzerine de hoşlanmadığım cheesy hikaye senaryosu eklenince oyun bir önceki oyuna göre geriye doğru evrimleşmiş.

Yanlış anlamayın ama iyi bir mod geliştirme ekibi GTA 5'e mod yazarak daha fazlasını başarabilir... GTA 6 beklentileri karşılamayacak.
Neden böyle düşünüyorsunuz? Oyunun fragmanını izledikten sonra, geliştirici firma da Rockstar Games olunca bu tarz yorumlar gördüğümde neden böyle düşünüldüğünü çok merak ediyorum ve şaşırıyorum açıkçası.

Bu görseller hangi tarihte çekildi bilmiyorum fakat bazılarında ışıklandırma fevkalade duruyor. Birbirinden farklı tarihlerde çekilmiş olma ihtimalleri de var, bazı görseller o kadar da iyi durmuyor.

Bu görseller hangi tarihte çekildi bilmiyorum fakat bazılarında ışıklandırma fevkalade duruyor. Birbirinden farklı tarihlerde çekilmiş olma ihtimalleri de var, bazı görseller o kadar da iyi durmuyor.
Görseller GTA 6'ya ait değil.

Bu şey değil mi GTA 5 grafik modu? Gerçi GTA 6 da aynı şey olacak öyle ben inanılmaz bir değişiklik beklemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada şimdi dikkat ettim bazı fotoğraflarda RTX 3090 diyor, bazı fotoğraflarda RTX 2080 Super diyor. Yani fotoğraflar aşırı yeni olmayabilir, söyleyeyim. Koskoca Rockstar Games'in çalışanlarının 1-2 nesil önceki ekran kartlarını kullanacaklarını düşünmüyorum.
Ayrıca bir fotoğrafta sol üstte "The Game is running Low on video Memory..." diyor, yani RTX 3090'da falan bile düşük VRAM uyarısı veriyorsa görüntüler de oyunun grafik ayarları muhtemelen en yüksekte falandır diye düşünüyorum (Bu arada neredeyse bütün görüntüler de o uyarı var.).
Bir ekleme daha yapayım, Ferrari F40'ın olduğu görüntü de araba da Tommy Vercetti var.

Düzeltme: RTX 3090 değil de 3080 galiba, fotoğraflar net olmadığı için fazla belli olmuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…