Gerçekleşemeyen hayaller: Geçmişten günümüze iptal edilen Windows sürümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Physic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    iptal windows
Elinize sağlık. Windows polaris çıksaydı oyuncuların geleceği nasıl olurdu.

Elinize sağlık. Windows polaris çıksaydı oyuncuların geleceği nasıl olurdu.

Microsoft, Windows Polaris'i çıkarıp bu sürümü ileriki versiyonlarda da devam ettirselerdi. Oyuncular ve normal kullanıcıların kullanacağı sistemler ayrılırdı muhtemelen. İş dışında herkes polaris kurardı.

Vista olması lazım yanlışlıkla sürmüşler piyasaya.

İfadeler: 144
Hocam sağ olun geçen rehberde önermiştim

Longhorn iptal edilmeki codename Longhorn'du adını daha sonradan koyacakları için. Whistler da öyle XP betası.

Hocam longhorn iptal edilen bir Windows sürümü longhorn 2002 de yapılmaya basladi 2004'e çıkacakdı Microsoft'un 3 yılda bir işletim sistemi çıkarma beyanı vardı ama longhorn çıkmadan önce macOS longhorn un özelliklerini yayınladılar aynısı ve daha düzgün longhorn projesini iptal edip Vista projesine başladılar.

Güzel bir yazı olmuş elinize sağlık.

Burada çok güzel konseptler var mış keşke bazıları gerçek olsaydı. Ben şahsen Polaris isterdim.

Dünyanın en iyi rehberi diyebilirim, gerçekten de bilgilendirici olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Blackcomb bana Windows XP'nin modern temaya sahip versiyonu gibi geldi sanki. Rehber oldukça güzel. Windows Cairo, Windows Polaris ve Windows Threshold'u da ilk kez duydum

Physic Windows viennadan bahsetmişsin ama vienna yok burda ekle bence

İfadeler: 487
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…