Gerçekte nasıl görünürüz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cakiiiiiii3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 444
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

cakiiiiiii3

Uzman
Arkadaşlar bir kiza açilacagim iste. Neyse bakin telefonun on kamerasi, ayna ve biyometrik fotografta gayet iyi duruyorum. Ama telefonda ayna modunu kapatinca bir tarafim daha sis duruyor ama soyle bir şey var ki o sislik ayna modundayken hiç de belli degil. Sanki isteyerek ekleniyor gibi. Biyometrik fotografta sislik yok, mesela veyahut arka kamera ile cekilince de gayet duz duruyor ama arka kamerada agzim yamuk duruyor. Gecen kardesime sordum dedim. Bir bana bak bir de aynaya degisiklik var mi diye. Yok dedi, ona bakiyorum onda da degisik durmuyor vallahi kafayi yemek uzereyim.

Hiç bu konu hakkinda bir arastirma yapan veya bilen var mı ya? Rezil olmayalim kiza.

Kıza neden rezil olasın? Diyelim bir tarafın şiş. Hayatında hep bu ikilemde mi kalacaksın? Ayna modundan dolayı şiş görünüyor olabilir onun hakkında fikrim yok fakat hoşlandığın biri varsa açıl derim. Sonra pişman olursun.

Kusurlarını bu kadar takma. Kendini sevmeyeni kimse sevmez.

Muhtemelen öyle bir şişlik yoktur. Olsa bile seni tipinden dolayı yargılayacak kızın kendisi rezildir zaten, karşınızda farklı bir ırk var mış gibi davranmayın.

Fotoğraflarda yamuk yumuk çıkma durumu bende de var. Ayna moduyla çekilmeyince gözlerim orantısız çıkıyor. Onun dışında utanılacak bir şey yok çünkü günümüzde açılma vb. şeyler kalmadı gibi bir şey.

Arka kamera ile video kaydı başlatıp kendinizi çektiğiniz zaman gerçek görünütünüzü görmüş olacaksınız. Zaten üzerinizde yazı yazan bir tişört var ise bu şekilde yazının da doğru gözüktüğünü göreceksiniz.

Ayna ve ön kamera ters olduğu için doğru görüntünüzü vermez. Zaten yüzünüzün sol ile sağ tarafındaki kemik çıkıntıları ile deformelerde aynı olmadığı için, ayna ters çevirdiği zaman sağ tarafınızda deforme fazlaysa sol tarafta gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
@xakiran, denedim bunu. Aslinda iyi duruyormusum. Tek gozume carpan sey gozum biraz daha buyuk. Ve biyometrik fotoma cok benziyor ve nedense arka video daha cok hosuma gitti.

@xakiran, denedim bunu. Aslinda iyi duruyormusum. Tek gozume carpan sey gozum biraz daha buyuk. Ve biyometrik fotoma cok benziyor ve nedense arka video daha cok hosuma gitti.
Tişört örneğinde olduğu gibi arka kamera ters çevirmediği için gerçek olan görüntünüz o şekilde. Dert edeceğiniz bir şey yok o zaman.

Son düzenleme:
Tişört örneğinde olduğu gibi arka kamera ters çevirmediği için gerçek olan görüntünüz o şekildedir. Dert edeceğiniz bir şey yok o zaman.
Evet tisorteki yazilar duz. Aynadan tek degisen sey goz buyuk dedigim gibi. Bir de flash actim belli olsun diye gercekten cok iyi.

Bu arada vesikaliginiza cok benziyor belki ileride biri bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…