Gıda GetirYemek'te geçerli 600 TL'ye 200 TL indirim

Tesekkurler isime yaradi. Getir'in kupon kullandirma tavani cok yuksek en sinir oldugum konu bu. Carktan 125 TL kupon veriyor ama 725 TL ve uzeri siparislerde diyor. Ya ne yapayim orada 125 TL'yi zaten.

Tesekkurler isime yaradi. Getir'in kupon kullandirma tavani cok yuksek en sinir oldugum konu bu. Carktan 125 TL kupon veriyor ama 725 TL ve uzeri siparislerde diyor. Ya ne yapayim orada 125 TL'yi zaten.
Çark boş iş zaten ya. 600/200 de pek iyi değil de aslında yine de paylaşayım dedim, afiyet olsun hocam.

Benim üniversitenin ilk yıllarında 80'e 50 TL veriyordu, kraldı o zaman.

Çark boş iş zaten ya. 600/200 de pek iyi değil de aslında yine de paylaşayım dedim, afiyet olsun hocam.

Benim üniversitenin ilk yıllarında 80'e 50 TL veriyordu, kraldı o zaman.

Bizim burada sadece Getir'de hizmet veren bir burgerci var arada boyle kupon gelince oradan yemek icin kullaniyorum yoksa dediginiz gibi kupon cok iyi degil ama anlasmali menuler haric 200 TL'den fazla kupon kolay kolay vermiyorlar artik. Ust limit bu kadar olmasa yine iyi de 600 TL'de cok normalde yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…