İyi Sosyaller. Dünya turu yapmak isteyen biri olarak, hakkında hiçbir şey bilmediğim ülkelerin videolarını izlemeyi seviyorum. Hem vlog hem de bilgilendirici oluyor. Fakat o kadar çok kanal var ki, sizin de tavsiyelerinizi almak istedim. Ülkeleri gezip vlog içerikleri üreten YouTuber arıyorum.
Bu içeriklere pek ilgim yok ama bir ara görmüştüm bu çocuğu ve çok samimi buldum. Bizden biri abi ya, çok fazla varoş semtlerden ziyade mahallede oturmuş bir insan için hepimizin bir dostu veya mahallesinin abisiydi. Bana öyle bir vibe veriyor bu çocuk ve 2 yıl oldu sanırım dünyayı gezmeye, öneririm.
Dünya bir okul, ben ise bitmeyen bir stajın heyecanlı öğrencisi. Ben Stajyer Seyyah. Türkiye’nin İç Anadolu Bölgesi’nde doğdum. Seyahat ettiğim ülkeleri vlog formatında YouTube kanalımda paylaşıyorum. Gezi felsefem; hayata ve dürüstlüğe önem veren insanlarla tanışmaktır. Gittiğim yerde...
www.youtube.com
Şu videodan biraz sonra dünyayı dolaşmaya başlıyor sanırım.
Merhaba ben Solo, yıllardır tek başıma dünyayı gezip o ülkenin dibine kadar giriyorum. Bu sefer gezerken yanıma kameramı almaya karar verdim. Bundan sonra neler olacak bakalım... İletişim: soloburadaydi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Instagram : @soloburadaydi TikTok ...