Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.545 Makaleler 9 Çözümler 59 Beğeniler 3.032 Yer Mersin | Lefkoşa Bugün 13:04 #1 Bu oyunun seslendirmesini hangi dilde seçmek oyun akıcılığını daha da arttırır? Doğası gereği Japonca seçesim var.
Bu oyunun seslendirmesini hangi dilde seçmek oyun akıcılığını daha da arttırır? Doğası gereği Japonca seçesim var.
Relaxin Uzman Katılım 17 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Çözümler 1 Beğeniler 8 Bugün 13:05 #2 Diziler ve filmlerde orijinal hissi yaşamak için kendi dilinde izliyorsak, oyunu da o şekilde oyna bence.
Diziler ve filmlerde orijinal hissi yaşamak için kendi dilinde izliyorsak, oyunu da o şekilde oyna bence.
Myers Yetkin Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 565 Çözümler 5 Beğeniler 379 Bugün 13:06 #3 Japonca ses, Türkçe alt yazı.
Kriyus Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 475 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 204 Bugün 13:08 #4 Emir dedi: Bu oyunun seslendirmesini hangi dilde seçmek oyun akıcılığını daha da arttırır? Doğası gereği Japonca seçesim var. Genişletmek için tıkla... Bazen savaş sahnelerinde alt yazıyı takip edemiyorum. O yüzden sesi hep İngilizce seçiyorum, bari alt yazıyı kaçırsam da duyup anlayabileyim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 dakika önce
Emir dedi: Bu oyunun seslendirmesini hangi dilde seçmek oyun akıcılığını daha da arttırır? Doğası gereği Japonca seçesim var. Genişletmek için tıkla... Bazen savaş sahnelerinde alt yazıyı takip edemiyorum. O yüzden sesi hep İngilizce seçiyorum, bari alt yazıyı kaçırsam da duyup anlayabileyim.
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.986 Makaleler 2 Çözümler 236 Beğeniler 3.435 Yer Middle Earth🧙♂️ Bugün 13:10 #5 Emir dedi: Bu oyunun seslendirmesini hangi dilde seçmek oyun akıcılığını daha da arttırır? Doğası gereği Japonca seçesim var. Genişletmek için tıkla... Orijinal oynamak en gerçek hissiyatı verir, ben öyle oynamıştım. Seslenmeler ve savaş esnasındaki nidalar çok gerçekçi oluyor o zaman.
Emir dedi: Bu oyunun seslendirmesini hangi dilde seçmek oyun akıcılığını daha da arttırır? Doğası gereği Japonca seçesim var. Genişletmek için tıkla... Orijinal oynamak en gerçek hissiyatı verir, ben öyle oynamıştım. Seslenmeler ve savaş esnasındaki nidalar çok gerçekçi oluyor o zaman.
KS KS Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.545 Makaleler 9 Çözümler 59 Beğeniler 3.032 Yer Mersin | Lefkoşa Bugün 13:16 #6 Japonca ses dosyası bozuk galiba, uğraşamayacağım. Teşekkür ederim cevaplar için, İngilizce'den devam.
Japonca ses dosyası bozuk galiba, uğraşamayacağım. Teşekkür ederim cevaplar için, İngilizce'den devam.
D dvsvroowvwc18347 Çalışkan Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 25 Beğeniler 13 Bugün 13:50 #7 Ben İngilizce sesle oynadım. Aktörün ana dili İngilizce, o yüzden İngilizce seslendirmeyle oyun çok güzel. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 14:11
Ben İngilizce sesle oynadım. Aktörün ana dili İngilizce, o yüzden İngilizce seslendirmeyle oyun çok güzel.
iamnoobhas Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 684 Çözümler 3 Beğeniler 279 Bugün 14:21 #8 İngilizce oyna ya. Japonca yapınca animedeymiş gibi hissediyorum bayağı kötü bir his.