Emir 71 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.012 Makaleler 10 Çözümler 84 Beğeniler 3.831 9 Haziran 2026 #1 Bu oyunun seslendirmesini hangi dilde seçmek oyun akıcılığını daha da arttırır? Doğası gereği Japonca seçesim var.
Bu oyunun seslendirmesini hangi dilde seçmek oyun akıcılığını daha da arttırır? Doğası gereği Japonca seçesim var.
Relaxin Uzman Katılım 17 Mayıs 2025 Mesajlar 44 Çözümler 1 Beğeniler 25 9 Haziran 2026 #2 Diziler ve filmlerde orijinal hissi yaşamak için kendi dilinde izliyorsak, oyunu da o şekilde oyna bence.
Diziler ve filmlerde orijinal hissi yaşamak için kendi dilinde izliyorsak, oyunu da o şekilde oyna bence.
Myers 71 Üstün Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 589 Çözümler 5 Beğeniler 401 9 Haziran 2026 #3 Japonca ses, Türkçe alt yazı.
Kriyus 71 Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 714 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 315 Yer Batman 9 Haziran 2026 #4 Emir dedi: Bu oyunun seslendirmesini hangi dilde seçmek oyun akıcılığını daha da arttırır? Doğası gereği Japonca seçesim var. Genişletmek için tıkla... Bazen savaş sahnelerinde alt yazıyı takip edemiyorum. O yüzden sesi hep İngilizce seçiyorum, bari alt yazıyı kaçırsam da duyup anlayabileyim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2026
Emir dedi: Bu oyunun seslendirmesini hangi dilde seçmek oyun akıcılığını daha da arttırır? Doğası gereği Japonca seçesim var. Genişletmek için tıkla... Bazen savaş sahnelerinde alt yazıyı takip edemiyorum. O yüzden sesi hep İngilizce seçiyorum, bari alt yazıyı kaçırsam da duyup anlayabileyim.
Lotr Manyağı Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.999 Makaleler 2 Çözümler 238 Beğeniler 3.465 Yer Middle Earth🧙♂️ 9 Haziran 2026 #5 Emir dedi: Bu oyunun seslendirmesini hangi dilde seçmek oyun akıcılığını daha da arttırır? Doğası gereği Japonca seçesim var. Genişletmek için tıkla... Orijinal oynamak en gerçek hissiyatı verir, ben öyle oynamıştım. Seslenmeler ve savaş esnasındaki nidalar çok gerçekçi oluyor o zaman.
Emir dedi: Bu oyunun seslendirmesini hangi dilde seçmek oyun akıcılığını daha da arttırır? Doğası gereği Japonca seçesim var. Genişletmek için tıkla... Orijinal oynamak en gerçek hissiyatı verir, ben öyle oynamıştım. Seslenmeler ve savaş esnasındaki nidalar çok gerçekçi oluyor o zaman.
KS KS Emir 71 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.012 Makaleler 10 Çözümler 84 Beğeniler 3.831 9 Haziran 2026 #6 Japonca ses dosyası bozuk galiba, uğraşamayacağım. Teşekkür ederim cevaplar için, İngilizce'den devam.
Japonca ses dosyası bozuk galiba, uğraşamayacağım. Teşekkür ederim cevaplar için, İngilizce'den devam.
D dvsvroowvwc18347 Uzman Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 45 Beğeniler 26 9 Haziran 2026 #7 Ben İngilizce sesle oynadım. Aktörün ana dili İngilizce, o yüzden İngilizce seslendirmeyle oyun çok güzel. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2026
Ben İngilizce sesle oynadım. Aktörün ana dili İngilizce, o yüzden İngilizce seslendirmeyle oyun çok güzel.
iamnoobhas 2 Uzman Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 724 Çözümler 3 Beğeniler 300 9 Haziran 2026 #8 İngilizce oyna ya. Japonca yapınca animedeymiş gibi hissediyorum bayağı kötü bir his.