SadeceEfe 25

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba, bu oyunlar hakkında birkaç sorum var. Cevaplarsanız çok sevinirim. İki oyun hakkında da çok bilgim yok.

1. Ghost Recon veya Division'da arkadaşım olmadan da bir şeyler yapabilir miyim?
2. Ghost Recon oyunlarını sıraya göre oynamam gerekli mi?
3. İki oyunda da hangi oyunları oynamamı önerirsiniz?

1: Ghost Recon'u bir şeyler değil, komple tek başına bitirebilirsin. Division da tek oynanıyor.
2: Bence gerek yok. Oynanış odaklı bir oyun daha çok.
3: Ghost Recon Wildlands gayet güzel, beğenirsen Breakpoint'e de bakabilirsin ama Wildlands'e göre daha yavan gelmişti bana.

Ghost Recon veya Division'da arkadaşım olmadan da bir şeyler yapabilir miyim?
Evet.
Ghost Recon oyunlarını sıraya göre oynamam gerekli mi?
Hayır.
İki oyunda da hangi oyunları oynamamı önerirsiniz?
Fark etmez ama division 1 sunucuları çok kötü devamlı çöküyor.
Ghost recon serisinde ise wildlands bence breakpointten daha iyidir.

1: Ghost Recon'u bir şeyler değil, komple tek başına bitirebilirsin. Division da tek oynanıyor.
2: Bence gerek yok. Oynanış odaklı bir oyun daha çok.
3: Ghost Recon Wildlands gayet güzel, beğenirsen Breakpoint'e de bakabilirsin ama Wildlands'e göre daha yavan gelmişti bana.
Breakpoint harbiden çok yavan. Oynanış mekanikleri hem iyi gibi hem de ufaktan kütüklük hissettiriyor.

Merhaba, bu oyunlar hakkında birkaç sorum var. Cevaplarsanız çok sevinirim. İki oyun hakkında da çok bilgim yok.

1. Ghost Recon veya Division'da arkadaşım olmadan da bir şeyler yapabilir miyim?
2. Ghost Recon oyunlarını sıraya göre oynamam gerekli mi?
3. İki oyunda da hangi oyunları oynamamı önerirsiniz?

Evet, hayır, Ghost Recon Wildlands.

Division 2'yi 140 saat civarı solo oynadım, hikayeleri bitirdim biraz da Build denemek için 3-5 grind yaptım bitti. Kendini tekrar etmeye başladı sildim, her şey tadında güzel.