Gigabyte olan modeli kullanıyorum. Gaming ayarları için pek fazla özellik yok. Recep Baltaş sanırsam bu ürünün benzer modelini incelemişti. Renk ayarlar seçenekleri fazla. Bütçen kısıtlıysa al fiyat f/p.
Gigabyte olan modeli kullanıyorum. Gaming ayarları için pek fazla özellik yok. Recep Baltaş sanırsam bu ürünü benzer modeli incelemişti. Renk ayarlar seçenekleri fazla. Bütçen kısıtlıysa al fiyat F/P.
Gigabyte olan modeli kullanıyorum. Gaming ayarları için pek fazla özellik yok. Recep Baltaş sanırsam bu ürünü benzer modeli incelemişti. Renk ayarlar seçenekleri fazla. Bütçen kısıtlıysa al fiyat F/P.
Evet ilk başta bende olmuştu sarımtırak görüntü. Game moduna aldım color temparature ayarı natural seçili. NVIDIA Denetim Masası'ndan da doygunluk arttırmıştım biraz net şu an. Alıştım ben herkese göre değişebilir.
Evet ilk başta bende olmuştu sarımtırak görüntü. Game moduna aldım color temparature ayarı natural seçili. NVIDIA Denetim Masası'ndan da doygunluk arttırmıştım biraz net şu an. Alıştım ben herkese göre değişebilir