Çözüldü Gigabyte A320M-H Secure Boot açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NexusTS

Uzman
Makaleler
2
Selam arkadaşlar BIOS güncellemesi gelmişti ve BIOS'umu güncelledim haliyle BIOS ayarlarımda sıfırlandı TPM2.0 zaten açıktı ama iş Secure Boot'u açmaya gelince bir türlü açamadım.

CSM kapalı Secure Boot menüsüne geliyorum değişiklikleri yapıyorum fakat System mode kısmı kullanıcı olmuyor yönetimde kalıyor kullanıcıya geçmesi lazım videoları yapıyorum ama olmuyor BIOS sürümüyle alakası olabilir mi?

Gigabyte A320M-H Anakarta sahibim ve BIOS sürümümde F58a

Bir türlü açamadığım için Windows 10'a geçiş yaptım.

1720703255783.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, BIOS güncellemesi gelmişti ve BIOS'umu güncelledim haliyle BIOS ayarlarımda sıfırlandı TPM2.0 zaten açıktı ama iş Secure Boot'u açmaya gelince bir türlü açamadım.

CSM kapalı Secure Boot menüsüne geliyorum değişiklikleri yapıyorum fakat System mode kısmı kullanıcı olmuyor yönetimde kalıyor kullanıcıya geçmesi lazım videoları yapıyorum ama olmuyor BIOS sürümüyle alakası olabilir mi?

Gigabyte A320M-H anakarta sahibim ve BIOS sürümümde F58a.

Bir türlü açamadığım için Windows 10'a geçiş yaptım.

Eki Görüntüle 64466

Bende de aynı anakart var ve F58a güncellemesini yaptıktan sonra Secure Boot'u bir türlü açamadım. Sorunu çözersen beni de bilgilendirebilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reddit'te bu sorunun çözümünü buldum galiba ama denemeye korkuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reddit'te bu sorunun çözümünü buldum galiba ama denemeye korkuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence yapmayın hocam eski sürümü kurun daha iyi olur sonra ki BIOS güncellemesinde düzeltilir zaten.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt