Gigabyte A520M-K BIOS güncellemesi sonrası Windows aktif değil diyor

Kamtasya

Başarılı
Windows 11 Home kullanıyorum, Gigabyte A520M-K (rev 1.0) kullanıyorum. BIOS güncelledikten sonra Windows Key'i gitti. "Windows, cihazınızın donanımının değiştirdiğ*ini bildirdi. Hata kodu 0xC004F211" diyor.

Windows 11 Home kullanıyorum, Gigabyte A520M-K (rev 1.0) kullanıyorum. BIOS güncelledikten sonra Windows Key'i gitti. "Windows, cihazınızın donanımının değiştirdiğ*ini bildirdi. Hata kodu 0xC004F211" diyor.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Windows Aktivasyon Sayfasını Açın:
- Ayarlar'ı açın (Başlat menüsünden dişli çark simgesi).
- "Güncellemeler ve Güvenlik" bölümüne gidin.
- "A Activation" sekmesine tıklayın.

2. Ürün Anahtarını Yeniden Girmek:
- "Ürün anahtarını değiştir" seçeneğine tıklayın.
- Eğer elinizde ürün anahtarınız varsa, buraya girin ve "İleri"ye tıklayın.

3. Microsoft Hesabınızı Kontrol Edin:
- Microsoft hesabınızda Windows 11 aktivasyonunuzu kontrol edin.
- Komut İstemcisi'ni açarak slmgr.vbs /xpr komutunu çalıştırarak lisans durumunu kontrol edin.

4. Güvenlik Güncellemesi Yapın:
- Windows'un en son güncellemelerini kontrol edin ve yükleyin.
- Bunun için Ayarlar > Güncellemeler ve Güvenlik > Windows Update bölümüne gidin.

5. BIOS Ayarlarını Kontrol Edin:
- BIOS'a girin ( bilgisayarınızı yeniden başlatın ve açılışta genellikle DEL veya F2 tuşuna basın).
- "Secure Boot" ve "TPM" (Trusted Platform Module) ayarlarının doğru yapılandırıldığından emin olun.
- "Windows OS Configuration" kısmından ayarların doğru olduğundan emin olun.

6. Destek Alın:
- Eğer yukarıdaki adımlar başarılı olmazsa, Microsoft Destek ile iletişime geçin veya Gigabyte destek forumlarından yardım alın.

Adımları uyguladıktan sonra sonucunuzu kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…