Bilgim olmadığı için soruyorum belirttiğimiz takdirde ellerinde olanlardan birini seçme şansı oluyor mu? Belirtilmediği müddetçe bunun gibi başka bir kronik getireceklerdir herhalde. Ayrıca modemde sorun çıkmasa pc/ethernette sorun var deseler bile güncel değişim fiyatı vs hakkında bilginiz var mı? Daha önce hiç bu tarz bir modem sorunu yaşamamıştım ya bağlanıyordu ya bağlanmıyordu işte basitti işlem
Bilgim olmadığı için soruyorum belirttiğimiz takdirde ellerinde olanlardan birini seçme şansı oluyor mu? Belirtilmediği müddetçe bunun gibi başka bir kronik getireceklerdir herhalde. Ayrıca modemde sorun çıkmasa pc/ethernette sorun var deseler bile güncel değişim fiyatı vs hakkında bilginiz var mı? Daha önce hiç bu tarz bir modem sorunu yaşamamıştım ya bağlanıyordu ya bağlanmıyordu işte basitti işlem
Süperonline hakkında çok bilgi sahibi değilim. Büyük ihtimal belirtseniz bile o an teknik servisin elinde ne varsa yine o verilir çok iplediklerini sanmam. Ve evet modem değişim ücreti yazılıyor sanırım.
Superonline hakkında çok bilgi sahibi değilim. Büyük ihtimal belirtseniz bile o an teknik servisin elinde ne varsa yine o verilir çok iplediklerini sanmam. Ve evet modem değişim ücreti yazılıyor sanırım.