Dyvanx

Çalışkan
Kullanım amacı %65 CAD %35 oyun gibi düşünülebilir. Sizce alınır mı? Fan sesiyle ilgili ufak tefek problemler duydum, çok ütopik düzeyde mi bu? Aslında 14. nesil bir işlemci arıyordum sizce 13650HX beni 3 sene civarı götürür mü?

Kullanım amacı %65 CAD %35 oyun gibi düşünülebilir. Sizce alınır mı? Fan sesiyle ilgili ufak tefek problemler duydum, çok ütopik düzeyde mi bu? Aslında 14. nesil bir işlemci arıyordum sizce 13650HX beni 3 sene civarı götürür mü?

Alan daha erken almadığı için pişman, almayan bin pişman. Bu fiyata şuan için daha iyisi yok hocam.

CC kötü onun haricinde pek problemli değil soğutma değerleri ve tasarım olarak gayet şık.
CAD için tasarım önemli mi? Oyun sizin için çok ön planda değil sanırım ana amacınız iş için ve çizim önemli sanırım sizin sektörde. Taksit seçenekleri de uygun pulse daha mantıklı gibi.

CC kötü onun haricinde pek problemli değil soğutma değerleri ve tasarım olarak gayet şık.
CAD için tasarım önemli mi? Oyun sizin için çok ön planda değil sanırım ana amacınız iş için ve çizim önemli sanırım sizin sektörde. Taksit seçenekleri de uygun pulse daha mantıklı gibi.
CC benim için aşırı önemli değil. CAD'de tasarım önemli, 4060 da 4070de gayet yeterli lakin bazı işlerimde 4070'in uzun vadede daha yeterli olacağını düşünüyorum. NPU'lu modelleri düşündüm ama bu fiyata iyi soğutma ve RTX 4070 bulmuşken almak mantıklı geldi. Sadece 13. Nesil kafamı karıştırdı biraz. Fiyatına için hala mantıklı geliyor.

CC benim için aşırı önemli değil. CAD'de tasarım önemli, 4060 da 4070de gayet yeterli lakin bazı işlerimde 4070'in uzun vadede daha yeterli olacağını düşünüyorum. NPU'lu modelleri düşündüm ama bu fiyata iyi soğutma ve RTX 4070 bulmuşken almak mantıklı geldi. Sadece 13. Nesil kafamı karıştırdı biraz. Fiyatına için hala mantıklı geliyor.
İşlemci gayet yeterli bir işlemci. Üzmez.

Ben olsam o paralara Nitro 16 veya Helios serisine bakardım.
Stokları biteli çok oldi hocam onların.
CC herkes için önemli aslında yazılımı kötü olan bir cihaz ufak can sıkıcı sorunlar yapabiliyor.
Pulse'da NPU var OLED %100DCİ-P3 3K paneli var çizim yapılacaksa gaming laptop taraftarı değilim. Saf güç açısından %15-20 fark var 4060 ile VRAM farkı da yok. Ana odak oyunsa evet kesinlikle öneririm ama çizim yapacak birisi. %75-80 DCİ P3'ü var profesyonel olarak çizim yapan birisi için pulse daha iyi seçenek.
13650HX'i şahsi olarak ben beğenmiyorum İGPU'su 155H'ye göre zayıf 4800MHz ram destekliyor "Gaming" cihazlarda var ama L3 ve P-Core sayısında fark yok E-core hatta daha düşük. Sadece limit değerleri açık ve yüksek W çekip öyle daha güçlü NPU'lu daha verimli 155H daha mantıklı.
Ama işinizde o kadar profesyonel bir şeye gerek yoksa Aorus 16X alabilirsiniz.

CC herkes için önemli aslında yazılımı kötü olan bir cihaz ufak can sıkıcı sorunlar yapabiliyor.
Pulse'da NPU var OLED %100DCI-P3 3K paneli var çizim yapılacaksa gaming laptop taraftarı değilim. Saf güç açısından %15-20 fark var 4060 ile VRAM farkı da yok. Ana odak oyunsa evet kesinlikle öneririm ama çizim yapacak birisi. %75-80 dCi P3'ü var profesyonel olarak çizim yapan birisi için Pulse daha iyi seçenek.
13650Hx'i şahsi olarak ben beğenmiyorum IGPU'su 155H'ye göre zayıf 4800MHz RAM destekliyor "gaming" cihazlarda var ama L3 ve p-Core sayısında fark yok e-Core hatta daha düşük. Sadece limit değerleri açık ve yüksek W çekip öyle daha güçlü NPU'lu daha verimli 155h daha mantıklı.

Yanıt için çok ama çok teşekkürler, kafamda belli başlı şeyler çok iyi oturdu. İki modelde genel olarak iyi biraz karar meselesi artık.

Pulse'da NPU var OLED %100DCI-P3 3K paneli var çizim yapılacaksa gaming laptop taraftarı değilim. Saf güç açısından %15-20 fark var 4060 ile VRAM farkı da yok. Ana odak oyunsa evet kesinlikle öneririm ama çizim yapacak birisi. %75-80 dCi P3'ü var profesyonel olarak çizim yapan birisi için Pulse daha iyi seçenek.
13650HX'i şahsi olarak ben beğenmiyorum IGPU'su 155H'ye göre zayıf 4800MHz RAM destekliyor "Gaming" cihazlarda var ama L3 ve P-Core sayısında fark yok E-Core hatta daha düşük. Sadece limit değerleri açık ve yüksek W çekip öyle daha güçlü NPU'lu daha verimli 155H daha mantıklı.

Gecen Amazon'da gormustum.