Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Asus TUF Gaming B650M-E AMD B650 6400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bilemiyorum ben olsam almazdım. Stok sorunu ve yeni çıktığı için fiyatı şişik. Bu fiyata değeceğini düşünmüyorum. Bütçeniz çok olsaydı alabilirsiniz derdim belki. Ama bütçe yükseltmenin anlamı yok. 9700X gayet iyi bir işlemci fiyatına göre çok iyi performans sunuyor.
Bilemiyorum ben olsam almazdım. Stok sorunu ve yeni çıktığı için fiyatı şişik. Bu fiyata değeceğini düşünmüyorum. Bütçeniz çok olsaydı alabilirsiniz derdim belki. Ama bütçe yükseltmenin anlamı yok. 9700X gayet iyi bir işlemci fiyatına göre çok iyi performans sunuyor.
9700X fiyat bandında çok uygunluk sağlıyor hem anakart hem de sıvı soğutucu alabiliyorum 20 bin gibi bir bütçeyle ama içimde de almışken en top seviyeye gitmek geliyor o da uçuk oluyor.