weyselkalkan

Üyecik
Gigabyte B550 Aorus Elite V2 (rev.1.2) Anakartıma BIOS güncelleme yapmak istiyorum ama BIOS güncellemelerinin olduğu resmi sayfada eski sürümler arasında FE sürümü yok. Doğru sayfada olduğumdan eminim ama nasıl yapacağımı bilemedim.
Şu an ki sürümüm FE.

BİOS.webp

BIOS 2.webp

BIOS 3.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Buradan aşağıdaki BIOS bölümünden en son sürümü yükleyip kurun. FE olmayanı indirmeniz sorun çıkarmaz.

Hocam sorun şu; şimdi benim hali hazırda ki BIOS sürümü FE. Listede FE sürümü yok. Şimdi ben FE sürüm BIOS'u anakartımın ilk resmin liste başında ki FH sürümüne yükseltirsem sorun olur mu? Yoksa güncelleme yapmayı ben biliyorum zaten. Sorun o değil yani.

Hocam sorun şu; şimdi benim hali hazırda ki BIOS sürümü FE. Listede FE sürümü yok. Şimdi ben FE sürüm BIOS'u anakartımın ilk resmin liste başında ki FH sürümüne yükseltirsem sorun olur mu? Yoksa güncelleme yapmayı ben biliyorum zaten. Sorun o değil yani.
Hayır bir sorun olmaz.

Gigabyte B550 Aorus Elite V2 (rev.1.2) Anakartıma BIOS güncelleme yapmak istiyorum ama BIOS güncellemelerinin olduğu resmi sayfada eski sürümler arasında FE sürümü yok. Doğru sayfada olduğumdan eminim ama neden benim sürümüm olan FE sürümü görünmüyor? Şimdi benim hali hazırda ki BIOS sürümü FE. Listede FE sürümü yok. Şimdi ben FE sürüm BIOS'u, anakart sayfasının liste başında ki FH sürümüne yükseltirsem sorun olur mu?