Picky Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 941 Çözümler 1 Beğeniler 496 13 Kasım 2025 #11 SunseTTime dedi: Yok dün aldım da Sıcak Fırsatlarda eski mesajlara direkt erişemediğimden LH44 hocamın mesajlarında tek tek geri gitmem gerekti. Anca yazabildim yani. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, ben de aldım aynısından. Geldi ama henüz kullanma fırsatım olmadı.
SunseTTime dedi: Yok dün aldım da Sıcak Fırsatlarda eski mesajlara direkt erişemediğimden LH44 hocamın mesajlarında tek tek geri gitmem gerekti. Anca yazabildim yani. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, ben de aldım aynısından. Geldi ama henüz kullanma fırsatım olmadı.
SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.406 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.290 Yer Fethiye 13 Kasım 2025 #12 Picky dedi: Hayırlı olsun, ben de aldım aynısından. Geldi ama henüz kullanma fırsatım olmadı. Genişletmek için tıkla... Size de hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Picky dedi: Hayırlı olsun, ben de aldım aynısından. Geldi ama henüz kullanma fırsatım olmadı. Genişletmek için tıkla... Size de hayırlı olsun. Güle güle kullanın.