Satılık Gigabyte B850M FORCE WIFI6E

Fiyat
6.000 TL

demjr 105

Üstün
CPU_FAN PİN'i yamuktu, ben de düzelttim. Kutusu ve faturası var ama garantisi bitti. Anakartı hiç kullanmadım, aldığım gibi duruyor. Jelatini vesaire hepsi tam. Amazon üzerinden satın aldım.

Dosya Ekleri

• 20260909_163534.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Yamuk pin nerede acaba, öğrenmek için soruyorum, çok fazla yamuk pin konusu görüyorum, bir dezavantajı oluyor mu, nasıl yamuluyor?

Yamuk pin nerede acaba, öğrenmek için soruyorum, çok fazla yamuk pin konusu görüyorum, bir dezavantajı oluyor mu, nasıl yamuluyor?
CPU FAN pini yamulmuştu biraz, bende bilgisayarcıya götürdüm ve 5 dakikada halletti.

Bir dezavantajı olmuyor hocam.

Nasıl yamulttun, geldiğinde mi yamuktu?
Kutuyu açtım ve CPU FAN pini yamuktu ama anakartta veya kutuda bir sıkıntı yoktu.

Bir tek CPU FAN yamuktu, onun haricinde herşey görselde gördüğün gibi sıkıntısız.

Kutuyu açtım ve CPU FAN pini yamuktu ama anakartta veya kutuda bir sıkıntı yoktu.

Bir tek CPU FAN yamuktu, onun haricinde herşey görselde gördüğün gibi sıkıntısız.
Hocam geri gönderseydin? Ya da garantiye gönderseydin hallederlerdi.

Si Pi yu fan soketinden sorun çıkmaz, kendim kaç defa yamultup düzelttim, anakart pimlerinde sorun yoksa, sıkıntı çıkarmaz.

Si Pi yu fan soketinden sorun çıkmaz, kendim kaç defa yamultup düzelttim, anakart pimlerinde sorun yoksa, sıkıntı çıkarmaz.
Her tarafını bilerek detaylıca gösterdim. Bir sıkıntı veya hasar varsa, az çok gözükürdü zaten ama bir tek bu CPU FAN pini yamulmuştu hocam.

Şu an kullandığım anarkartı sizin sayenizde tamir etmiştim hatta @X99

CPU fan PIN'i yamulmuştu biraz, bende bilgisayarcıya götürdüm ve 5 dakikada halletti.

Bir dezavantajı olmuyor hocam.

İlk mesajda PIN'i işlemci soket PIN'i zannetmiştim. Ki çoğu kişide ilk başta öyle zannetmiştir. CPU fan PIN'i diye belirtirseniz daha iyi olur ilk mesajı düzenleyip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…