Gigabyte G27Q2 vs KTC H27E6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan i5 7500F
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 600
  • Etiketler Etiketler
    gigabyte ktc
@arda24142, gerçek testlerden bakıyorum elbette. Kağıt üstü değil. Ben dediğiniz Gigabyte monitörü farklı bir model ile karıştırdım. Bütçe nedir?

Yok hocam alma planım daha değil ya ama bütçe ileride 13 14 bin TL ile bir şey almayı düşünüyorum şu anda 2K 180 Hz ASUS TUF var.

@i5 7500F, yukarıda söylenen sorunları birkaç kişiden gördüm, bu yüzden risk almadım M27Q2 qd aldım. Ayrıca 380 nit gayet yeterli bence.

KTC yi çok övüyorlar olumsuz yorum ilk sizlerden gördüm. M27Q2 gereksiz pahalı şu an G27Q2 alacağım o yüzden yine de ktc yerine tercih edilir mi?

@i5 7500F, Bilemiyorum artık. Sadece bu forumdan bile sorun yaşayan 2 kişi var. @xsharke ve @Hamza Ensar Sağlam
Biraz redditte falan araştırdım anladığım kadarıyla çok uzun ömürlü bir monitör değil gibi.

Kısa zamanda arıza yaşayan çok insan var öte yandan memnun olanda çok.

QD olan versiyonu keşke eski fiyatında olsaydı onu akacaktım. Tercihim yüksek ihtimalle G27Q2 den yana kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…