Çözüldü Gigabyte GA-G31M-ES2L anakarttan ses çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Windows Vista
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 340
  • Etiketler Etiketler
    ses
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar bir çınlama sesi çıkartıyor sonra kapanıyor.
Modeli: Gigabyte GA-G31M-ES2L
İşlemci: Pentium D
İşlemci, RAM vb sorunsuz.
Bu arada görüntü de gelmiyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Büyük ihtimalle anakartınız rahmetli oldu.
Eger öyleyse bugün 2. olacak
PSU değiştirince tüplü monitörde görüntü geldi ama PC geri kapandı hemen. Monitör çalışırken birden pat sesi geldi sanki bir şey patlamış gibi ama o monitörden sanırım.

Ama aynı ses ve kapanma mevcut sadece ek olarak görüntü geliyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Sorun işlemcideymiş. Ana mesaja sorunsuz yazdığım için özür dilerim. Görüntü sorununu PSU değiştirerek, kapanma sorununu da CPU değiştirerek çözdüm.
Evet bu ses Coil whine olarak bilinir genellikle eskiyen anakartların üzerindeki küçük elektrik elemanlarından ses gelir. Çalışmasına mani bir durum değil ama bu şekilde kullanmak size kalmış tabii ki.

Evet bu ses Coil whine olarak bilinir genellikle eskiyen anakartların üzerindeki küçük elektrik elemanlarından ses gelir. Çalışmasına mani bir durum değil ama bu şekilde kullanmak size kalmış tabii ki.
İşte bu ses çıktıktan sonra kapanıyor Ayrıca görüntü de yok.

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar bir çınlama sesi çıkartıyor sonra kapanıyor.
Modeli: Gigabyte GA-G31M-ES2l
İşlemci: Pentium D
İşlemci, RAM vb sorunsuz.
Bu arada görüntü de gelmiyor.

Eger öyleyse bugün 2. olacak
PSU değiştirince tüplü monitörde görüntü geldi ama PC geri kapandı hemen. Monitör çalışırken birden pat sesi geldi sanki bir şey patlamış gibi ama o monitörden sanırım.

Ama aynı ses ve kapanma mevcut sadece ek olarak görüntü geliyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Sorun işlemcideymiş. Ana mesaja sorunsuz yazdığım için özür dilerim. Görüntü sorununu PSU değiştirerek, kapanma sorununu da CPU değiştirerek çözdüm.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…